fredag 16 december 2011

Fredagsrock: METALLICAFade to black

Vad som trots allt är BRA med Nokia N8

Det tog en stund att fundera ut svaret på rubriken.
Trots att både jag och Lindsey köpte våra Nokia N8-telefoner för ett drygt år sedan och mestadels ägnat tiden åt att ha telefonerna inlämnade på service, så är vi trots allt uppvuxna med tilltron till Nokia som kvalitetstillverkare av mobiltelefoner.
Och trots att jag förbannat Nokias oförmåga att utföra annat än mjukvaruuppdateringar trots våra upprepade specifika instruktioner att det redan utförts från såväl vårt som deras håll, så har Nokia N8 ändå alltid haft EN funktion som imponerat lite extra på mig - nämligen den inbyggda kameran på hela 12 megapixlar. Yay.
Och eftersom jag haft telefonen inne på service 3 gånger nu för i stort sett samma fel (och Lindsey två, fel kvarstår) så får jag förmoda att det är rätt ok då bara en av de två fjortisbilder jag testplåtade ikväll fuckade ur. 50 % chans att plåta en bild utan störningar! Yaaay!
Och den är snygg. Robust. Kan säkert komma på mer, men nu är det frukostdags.

tisdag 13 december 2011

Luciamys

Mysigt: Kungspassagen bjöd imorse på luciatåg! Mycket mysigt och ett bra sätt att börja jobbet!


Mindre mysigt: Den tomtenisse i ett skyltfönster i närheten, som såg ut att ha somnat i sitt skyltfönster, framför sin dator som visade felmeddelandet "det går inte att ansluta till internet".
Som tur var så saknades vid fototillfället information om i vems skyltfönster som nissen satt, för den reklamen kan nog de flesta företag, i alla fall de i internetbranschen, klara sig utan.

söndag 11 december 2011

Opsi

Tut, tut... Caught in the fucking headlight, Bambi!

Dagens kontaktannons