lördag 10 december 2011

På den politiska obscenen

Libyens diktator Gadaffi är inte med oss längre, men även om han inte skulle blivit skjuten så avslöjar klippet nedan att hans ledarskapsskills kraftigt försämrades mot slutet...


Känner mig ovanligt pollitisk idag, så varför inte en av Peta´s reklamfilmer också...

fredag 9 december 2011

Fredagsrock: IN FLAMESDeliver us

Allt börjar bruna till sig...

Jag säger bara detta. Så det så.

torsdag 8 december 2011

Husbyggen

Nu var det ett tag sedan igen, bloggen, men allt rullar på. Projekt just nu: husbygge och julförberedelser. Båda är under kontroll, även om snön som först nu dykt upp gjort att julkänslan inte riktigt infunnit sig.
I ett försök att bli lite "julig" så har jag idag byggt pepparkakshus! Jag hade först tänkt köpa 2-3 byggsatser och bygga ett mansion! Men pga snålhet och redan begränsat utrymme i vårt lådfort till lägenhet så blev det en traditionell enrummare.
Det gick faktiskt över förväntan; alla delar sitter där de ska (precis som på huset på Umedalen, får man hoppas) och jag brände mig inte så mycket på det smälta sockret som man kunde trott.
I övrigt, på sistone, har inte mycket hänt förutom det årliga besöket på Scifi-mässan i Stockholm. Jag fick bl a träffa Billy Dee Williams som spelade Lando Calrissian i två av de första Star Wars-filmerna, så det var en höjdare. På onsdag ska Linda och jag på Magnus Betners uppträdande här i Umeå, ska bli skoj. Hoppas alla undviker knäck i lurarna och får en skön tredje advent!

Dagens kontaktannons