lördag 5 november 2011

One, two, Åke's coming for you...

Så går det om du ger en kille Gredos och en knivhandske.

fredag 4 november 2011

Men... men...

Alltså... KVÄVS inte katten i den påsen..?

torsdag 3 november 2011

Dagens citat

"Death is the single best invention of life."

- Steve Jobs

onsdag 2 november 2011

Testing

Allt klär en skönhet :)

Krueger DeLuxe

Så har äntligen min beställning från Fifty one Global dykt upp, i form av en Freddy Krueger Deluxe-tröja. Lite lagom många dagar efter Halloween, men i deras försvar får jag skylla mig själv; på hemsidan står de faktiskt att de levererar internationellt inom 4-9 arbetsdagar och jag fick den efter tre, men beställde för sent. Så plus till Fifty one Global och DHL för snabb leverans!


Själva tröjan är inte mycket att säga om. Den gick på lite trygt 200 spänn, plus frakt, och man får faktiskt valuta för pengarna.
Om man jämför med övriga billiga "officiella" tröjorna på marknaden, som oftast ser ut som skit enligt min åsikt, så förstår jag att tillverkaren satt "deluxe"-stämpeln på denna.
Faktum är att den i mångt och mycket håller för närmare granskning; den ser stött och nött ut, och kommer komplett med sotfläckar och rivna muddar. De medvetna "skadorna" på tröjan håller lite väl regelbundet mönster. Självklart kan den göras bättre om du har en snäll mor- eller farförälder som kan sticka ihop den åt dig och sedan bära den kring kolmilan några veckor, men ska du köpa en på nätet är denna det bästa alternativ jag sett.
Tröjan är "One size fits all", och materialet är relativt elastiskt (80 % akryl och 20 % polyester), men herrar med ölkagge göre sig icke besvär. Det är inte diskriminering; Freddy var helt enkelt inte fet, han fick gott om motion genom att mörda sig igenom Springwood...

måndag 31 oktober 2011

Mariestrand ser rött

I efterdyningarna av Halloween kunde fortfarande en och annan demon skymtas bland soffkuddarna. Vanligtvis klämmandes på kuddar tillhörande kvinnliga besökare...

Dagens kontaktannons