lördag 15 oktober 2011

Middag på 5 knop

En skön fredagsmiddag med tjejen är aldrig fel, speciellt inte om den är så god som den brukar vara på Ristorante 5 knop vid Sjöbodarna, Umeå!
Vi började med en konjaksgravad oxfilé med slungad spädsallad:


Detta följdes av Moules-Frites (blåmusslor med vitlöksbröd)...


...och avrundades med vildand med potatiskaka, apelsinsmörsås & balsamico gastric.


Kort sagt, en bra kväll!

Varför rondeller spöar rödljus anytime

För det är ju sååååå jävla miljövänligt att bromsa bort sin uppnådda hastighet, bara för att få stå på tomgång i flera minuter och invänta grönt ljus i en korsning där ingen annan bil syns till på nån kilometer, för att sedan behöva gasa upp till rätt hastighet igen...


(Att sedan minst hälften av de man stöter på i rondeller inte har den blekaste hur man kör i rondeller kanske är orsaken till att det inte finns fler av dem.)

fredag 14 oktober 2011

Dagens DVD- spel- musik- och Blurayskörd...

Anlände idag.
Jag börjar förstås med Trazan och Banarne. Nostalgi före kvalitet.

Fredagsrock: IN FLAMESWhere the dead ships dwell

onsdag 12 oktober 2011

Vi är tillbaka!

Det är skönt att vara tillbaka på svensk mark igen! Detta firade vi givetvis i lördags med en schysst hemmafest med både gamla och nya ansikten. Aktiviteterna var allt från "orgie med liten apa" till "sug mitt pittrör".
Folk var på bra humör och bortsett från några små incidenter så lyckades vi hålla partytornadon i schack.
Nu kanske du också undrar vad det är för bild på Lindsey som smugit sig in bland de andra, där hon står och pillar på nåt som ser ut som en blandning av minijacuzzi och Roswell-ufo. Det är en fin liten fritös, som vi testkört nu ett par dagar och är mycket nöjda med. Den använder bara ca en matsked fett varje gång och fungerar även som något av en varmluftsugn (=nyttigt)!

Dagens kontaktannons