fredag 23 september 2011

Rex lyx

Kvällen har tillbringats på restaurang Rex. Bellinis, moules frites, råbiff och röding med kräftskum. MYCKET bra kväll (trots att Linda hade lite svårt hitta musslans framsida på en av bilderna, men det ordnade sig).

Fredagsrock: JOAN JETT & THE BLACKHEARTSA.C.D.C

torsdag 22 september 2011

Och priset går till...

...föraren av denna Audi, vars parkering ger honom/henne 1:a pris i avdelningen extrempissiga parkeringsinsatser! Det är fan inte lätt att ställa sig så nära mitten mellan två platser som denna bil gjort - det vanliga är att i alla fall vidröra linjen med åtminstone ETT däck - men här har föraren vars bil har den passande registreringsskylten APE (apa) verkligen ställt bilen som bara en primat kan. Spektaklet bevittnades på Ersboda idag.

Hurra för lediga dagar

Spöregn. Trevligt.

måndag 19 september 2011

Tufft karriärval

Passa dig för att bli trollkarl i Saudiarabien. Idag avrättades nämligen Abdul Hamid al-Fakki just för att han var trollkarl.
Huruvida Abdul var magiker, ägnade sig åt svartkonst eller helt enkelt uppträdde på barnkalas förtäljer inte historien, men det är fascinerande att det år 2011 avrättas trollkarlar i världen.

söndag 18 september 2011

Det blir en dag på... passet...

För andra dagen hakar jag och Linda på farsan ut i älgskogen. Som synes på en av bilderna nedan så gav lagets möda utdelning i form av en åttataggare, som snabbt flåddes.
I väntan på nästa fyrbenting, roar vi oss med Ipad, filma naturen, dricka kaffe, läsa, äta mackor och pryda jakttornet. Hoppas ni andra också har en skön helg. R out.

Dagens kontaktannons