fredag 5 augusti 2011

Dagens citat

"If you´re happy and you know it, think again..."

- Okänd

Boobie!

Hm, denna var svår. Vems sida ska man ta?
Jag kan ju för all del blogga om det onödiga med att stjärnan i fråga bär kläder inspirerad av Barbies mer minimalistiska klädserie.
Eller det faktum att hon pga denna klädmiss råkade flasha en bröstvårta i direktsänd amerikansk TV, och en intresseorganistaion direkt tar strid eftersom hon inte var skapt som en Barbiedocka, dvs utan bröstvårtor.
Denna var svår, men jag tror båda lägren står för puckat uppförande.
Så vi säger 1-1.

Mer musikrelaterat; Lemmy besvarar fanmail

Lemmy från Motorhead besvarar fanmail. Klippet tycks vara några år gammalt. Mannens förnuft verkar det inte vara nåt fel på...


Mera Lemmy, denna gång står han upp för hermafroditer (i detta fall Trey Parker och Matt Stone, skaparna av South Park):

Fredagsrock: BLACK LABEL SOCIETYOverlord

torsdag 4 augusti 2011

Det har gått upp ett ljus på Mariestrand

Eller möjligtvis ner ett ljus. Eller två, om man räknar solljus. Men vem håller koll.

onsdag 3 augusti 2011

Linda är förföljd

Ja, Thelenius/Rosing alltså. Igen.
Och jag som trodde att det var hon, som via löpsedlar och nu senast Nyhetsmorgon, förföljde alla oss andra.
(Och ja, jag inser fortfarande det paradoxala med att jag ens lägger energi på att blogga om hur hon får uppmärksamhet fortfarande, men kan alla våra största medier fortfarande inte låta bli att peta i getingboet trots att det gått åtta år sedan hon gjorde något värt att uppmärksamma - Big Brother, pippade i TV, om ni minns - så ska väl inte jag låtsas vara bättre?)
Om man trots brist på egentlig relevans ställer upp i tidningar, radio och tv i tid och otid, så kanske man får vara beredd på att uppmärksammas även av personer som ger icke önskvärda motreaktioner på ens (över)exponering. Om man däremot låter bli att klamra sig fast i det mediala rampljuset så minskar risken. Any questions?

Inte lätt alla gånger

Som ung nynazistisk klottrare så vill du så gärna uppmärksamma dina grannar på att nu jävlar, här bor en himla häftig ung nynazist i området. Men så blir det lite fel. Får nog öva hemma lite till först...

Dagens fräckis

Fråga: Vad får man om man korsar flatlöss med eldflugor?

Svar: Fackeltåg runt kuken och en grymt bra arbetsbelysning!

Dagens kontaktannons