lördag 30 juli 2011

How to: Shower with girls

Angående Utöya

Min blogg har alltid drivits som ett hobbyprojekt. Något för skojs skull, och något för att vädra lättvindiga åsikter. Precis som många andra amatörbloggare.
De senaste dagarnas händelser i Norge har dock fått mig och förhoppningsvis många andra att tänka lite djupare.
Vad som hänt i Norge är fruktansvärt. En man anser sig ha rätt att påverka så många, genom skräck och mord. Inget annat. Mord. Närmare 80 stycken under en eftermiddag.
Det är lätt att hata. Terroristen hatade. Vi kan inte alla hata, för då är vi inget bättre. Bara försöka förstå vad som inträffat, och via respekt och förståelse förebygga att liknande aldrig mera inträffar. Denne man - eller individ, snarare - som via sina kallblodiga handlingar utfört ett sådant ohyggligt brott gentemot egna landsmän, mot mänskligheten, mot BARN... Jag likt många andra finner inga ord, men hat mot terroristen Anders Breivik när bara denne stackars sates övertygelse.
Låt honom ruttna i sitt eget religiösa låtsaskrig. För alla religioner, om du gräver djupt nog, har sina massmord. Islam, kristendomen, katolicismen. Alla religioner är perfekta, fram till det kommer till människans genomförande.
Vi kommer aldrig glömma vad Anders Breivik gjort. Men oavsett om vi minns honom som galning, mammas pojke, mördare eller Warcraftkrigare... Må personen Breivik glömmas i frid, men må hans gärningar, likt Hitlers, ständigt påminna oss vad som händer om vi glömmer bort varandra och vår medmänsklighet.

fredag 29 juli 2011

Fredagsrock: DOWNSTAITI came to play

Roligt med Rosing

Skvallertidningen Expressen rapporterar idag att Linda Thelenius (f. d. Rosing) blogg hackats på nytt.
Första gången lyckades hackarna lägga in ett inlägg som handlade om att Linda skulle åka till Ryssland och spela in en porrfilm, vilket Linda enligt uppgift tycker är "fruktansvärt".
Denna gång lyckades de påstå att hon ska ta kokain i Ryssland.
Personligen så undrar jag hur "fruktansvärt" hon egentligen tycker det är. Jag tycker hackarna verkar ha en viss, om än mörk, humor. För det var väl Linda (då Rosing) själv, som inte för alltför länge sedan hade planer på att ge sig in i vuxenfilmsbranschen? En viss erfarenhet har hon ju redan.
Huruvida Linda anser kola vara fruktansvärt lämnar jag osagt. Det enda fruktansvärda för mig är att människan fortfarande får spaltmeter.

torsdag 28 juli 2011

På språng igen

Dags igen för ännu en svettig promenad till jobbet, i sommarvärmen. Färden tar som vanligt ca 50 minuter och är en lagom motionsrunda. Igår blev det ingen promenad men väl 25 minuter på cykeln (se bild), så lite kalorier bränns det allt här och var.
Eftersom jag är lite förkyld så får det vara bra så just nu, gymet får vänta nån dag till. Hoppas du som läser klarar dig undan virus. R out.

onsdag 27 juli 2011

...och så dagens demotivator: FAILURE

Dagens vits

Hämtad från dagens Expressen.
Kul? Nej. Tänkte väl nästan det. Idag ville jag bara visa hur fel det kan bli, när människor utan uppenbart sinne för humor försöker vitsa till det.
Så nej, Göran, håll dig till frimärkssamling, samla rutiga kepsar eller vad du nu ägnar dig åt mellan tillfällena då idolen Oldsberg visas på statstelevisionen. Vitsa bör du lägga ner. Helt och omgående.

Dagens idolbild: BOOTYKommentar överflödig.

måndag 25 juli 2011

Söndagsfiske

Jag och Lindsey försökte på nytt att dra upp en fet abborre ur Nydalasjön igår.
Detta resulterade i röran på bilden. Fråga mig inte hur jag lyckats.

söndag 24 juli 2011

Linda 30 år

Fröken Fjällman fick främmande förrkvällen. Fint folk festade fasansfullt förträffligt. Föffan.

Ja men det är NÄSTAN innanför rutan

Dagens kontaktannons