fredag 15 juli 2011

Fredagsrock: AVENGED SEVENFOLDWelcome to the family

Fuck Black Angus, we got Black Stallion

Och pålle kommer bli delikat! Till detta gnäggmål serveras V75-gratäng och travsås på champinjoner, rött vin och grädde. Hoppla!

Matkultur

Får det lov att vara lite äkta svensk pizza (?) och en stänkare på det? Man hittar mycket intressanta lösningar i Umeå.

Språkpolisen strikes again

Så bra att man enligt reklamkampanjen kan dela upp sin säng räntefritt!
Jag undrar; kan man i så fall använda den nedre bilden att illustrera hur sängen ser ut efter den blivit uppdelad (räntefritt, förstås):

torsdag 14 juli 2011

Trollkarlstokerier

Nu när man närmast manglas av reklam för den senaste och sista Harry Potter-filmen, så är det inte utan att man frestas att se hur filmserien slutar.
Tyvärr så har jag inte sett en Harry Potter-film på... hmmm... 4-5 år (vilket förutom mig säkert även beskriver målgruppen), så det är väl ungefär lika många man missat.
Som tur är så har min syster Lena lånat ut hela serien till mig, så det lär bli magimaraton någon av mina kommande semesterdagar. Kanske hinner jag då till och med se delen som nu går på bio, om jag skyndar mig.
Har jag tur så lär eventuell humor i filmen ligga på min låga nivå (vilket jag betvivlar), och gå något i den här stilen:


Eller... kanske inte.

Goddag Ica, det var från språkpolisen

Ja må säga att jag är imponerad av Ica's öppettider! Enligt skylten så har de börjat med dygnet runt-öppet!
Samtidigt så är det märkligt att när jag, för några kvällar sedan, ville handla hos dem vid 21-tiden så hade de stängt. För det kan väl inte vara så att de bara har öppet 8-20..?

onsdag 13 juli 2011

Dagens fail

Jag är inte nöjd: Nej, madame, det är inte okej att stiga ur bilen för att köpa biljett före du parkerat ditt åk i parkeringshuset.
Som de flesta logiskt tänkande människor kan informera dig om, så leder det till att du blockerar uppfarten för bakomvarande bilar som kanske har bråttom. Men det skiter du uppenbarligen i, så länge du själv slipper gå en vända extra. Kärring.

måndag 11 juli 2011

Fortfarande bäst

Krysset vid Skellefteås södra infart levererar fortfarande Norrlands, om inte Sveriges, bästa hamburgermeny - Buremålet.

Dagens kontaktannons