lördag 2 juli 2011

El vino de Motorhead

Bueno.

fredag 1 juli 2011

Det regnar här i Umeå i dag...

...ni har det säkert bättre än jag... Trallallala... Då vädret inte blev mitt önskade promenadväder så hade jag förstås bara ett alternativ; att fälla upp det fina (?) Azamara-paraplyet och bita ihop. För gå från Nydala till jobbet skulle jag bara, precis som tidigare dagar i veckan, och jag är inte gjord av socker (däremot består jag till viss del av lika mängder Jack Daniels, bitterhet och bukfett).
Åskregnet skvittrar på bra ändå, så i bloggande stund kan jag inte skilja på nederbörd och eftersvettningar från passet på motionscykeln hemma.
Men nyttig känner jag mig och om en halvtimme är det dags för veckans sista arbetspass, och det sista kvällspasset för flera veckor. Underbart. Jag hoppas alla får en skön helg, och bättre tur med vädret! R out.

Fredagsfräckis och fredagsrock: TOBY MAC

Unge Anton sitter på sitt rum och kollar i en porrtidning då hans lillasyster kommer in. Hon pekar på en kuk och säger, vad är det? Anton svarar att det är en svan.
Hon pekar på kulorna, de då? Anton svarar att det är svanens ägg.
Vad är det där runtom svanen då, frågar hon och pekar på håret. Anton svarar att det är svanens bo.
De avslutar samtalet och nästa morgon vaknar Anton och har ordentligt ont i slangpaketet. Hans lillasyster kommer in i rummet och säger upprört; jag klappade din svan inatt, men den spottade på mig så jag bröt nacken på den, krossade äggen och brände upp boet!


Med det sagt..:


Ignition

torsdag 30 juni 2011

En ny idol, om Idol

Tack, Tommy Körberg. Äntligen en till människa på denna planet som håller med mig angående den ändlöst banala följetong som är Idol. DU är fanimej min nya idol.

Dagens slogan

* valfri porrfilmsmusik här *

Just nu...

Det var mycket snyggt på stan igår! Nu snackar jag inte om brudar, även om det förvisso också stämmer, utan om dessa två trehjuliga skönheter - två stycken Can-Am Spyder. Fortfarande hög "Vill-ha"-faktor på en sådan.
I en annan del av Umeå hittar vi Åke, som tydligen förstått vikten av kamouflage när man jagar småvilt. God jaktlycka!

onsdag 29 juni 2011

Enkelheten i att göra någon glad

Lite kul hur tanter kan göra en på bra humör. Mötte en på vägen hem från gymet som kom gående med en vårdare. Direkt hon såg mig ropade hon: Hej på dig, visst är det härligt att promenera? Ja, svarade jag, och nyttigt. Fick värsta löstandsleendet tillbaka. Jag flinar fortfarande. Kärringar är roliga.

tisdag 28 juni 2011

Det går nedåt

För ett par veckor sedan: 107 kg. Nu: 105 kg. De ser väl inte HEMSKT malplacerade ut? Skyller på kryssningsfartyget och min dåliga karaktär... :)
Nu dusch och 45 minuters promenad till centrum och jobbet, följt av Herbalifeshake modell större, med cappucinosmak. Hoppas alla får en skön tisdag. Jag hojtar i bloggen när jag är på tvåsiffrigt.

Dagens kontaktannons