lördag 25 juni 2011

Regn? Vaddå regn?

Det hindrar väl inte att man går 18 hål? Eller?

Vi äro små räkor vi

Och vi var jättegoda :)

fredag 24 juni 2011

Fredagsrock: FOO FIGHTERSBest Of You

torsdag 23 juni 2011

Jippii!

SMHI´s prognos säger att det ska regna midsommar.
Det finns ingen bättre garanti för sol, eller åtminstone uppehåll, än så... ;)

Uppdaterat: Mitt i peppet inför midsommarfirandet, så skänker jag och säkert många andra idag också en tanke till de anställda på Saab, vars midsommar nu förmörkas av att de inte får sina löner utbetalda.
För jävligt, på ren svenska.

onsdag 22 juni 2011

Zelda till 3DS

Efter en seg start av försäljningen av Nintendo 3DS, får vi nu se om det vänder. Anledningen till att många köpte 3DS var att "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" skulle ges ut till den.
Titeln gavs dock inte ut lagom till 3DS fanns i butiker, konstigt nog, vilket säkert påverkat försäljningssiffrorna men nu borde försäljningen ta fart.
Efter att ha testat spelet en stund så kan jag bara konstatera att Ocarina of Time nu till och med är snyggare än originalet, med sin extra tredje dimension, samtidigt som kontrollerna inledningsvis känns väldigt annorlunda och inte helt bekväma.
Nåja, jag har inte ens lämnat Kokiri ännu. Det kanske blir bättre närmare Ganondorf...

Dagens träning avklarad

Imponerande. Inte att jag pallrat mig till gymet, utan att jag kan vara så trött trots sovmorgon till 9. Måste vara värmen. Nåja, både idag och imorgon gäller träning eftersom jag börjar jobba först 13.30 så jag får passa på. Midsommarafton kommer tillbringar på Mosjöns camping med lite sköna människor, jag hoppas naturligtvis på rajraj. Fredagsrock och bilder kommer naturligtvis. Ha det gott alla.

måndag 20 juni 2011

Dagens middag

Smörstekta, färska abborrfiléer panerade i Västerbottensost, med färskpotatis och sås på skogskantarell. Mumma!

Dagens kontaktannons