lördag 28 maj 2011

Kändisbesök i stan

Med allt aktuellt snack i pressen om Arnold Schwarzeneggers väl utspridda barnaskara, kan R1ll0blog idag stolt rapportera att en ny tidigare okänd kändisunge spårats upp.
Utanför Sjöbris uppenbarade sig häromdagen nämligen Evel Knievels hittills okända dotter, i sällskap med vad vi får förmoda är hennes svenska adoptivfamilj. För kännedom, Aftonbladet.

fredag 27 maj 2011

En Betnér-special

Bara för att jag känner för det: Varsågoda, det bästa Youtube har att erbjuda från Magnus Betnér.

Avslutningsvis, för er som hävdar att blixten aldrig slår ner på samma ställe:
Joho, tänk för att det gör den. Ibland.
Detta faktum är totalt orelaterat till Betnérklippen ovan, men lagen om alltings jävlighet berörs emellanåt i hans humor och det är den enda koppling jag behöver...

Alternativsport

Några som också ägnar sig åt fysisk aktivitet är spelarna i årets brännbollsyra.
Hur mycket tid som ägnas åt spel och hur mycket som avsätts till öl - eller som vikingarna på bilden förmodligen föredrar, mjöd - är dock oklart. Men ett lag som riggar upp ett vikingaskepp och en korvmoj komplett med runskrift får man förmoda går in för att vinna. Eller åtminstone plundra Vinland.
Notera även kossan som hämtar sig en korv; jag ska inte påstå att det är kannibalism eftersom korv vanligtvis består av griskött, men det är ändå något störande med den bilden...

Inte illa pinkat

Och inte illa svettat, var vad jag egentligen menade. Måste bero på dålig ventilation, jag ska ringa Riksbyggen. Kanske. Jag har i alla fall bränt dryga 350 kalorier under den halvtimme jag trampat på motionshojen likt en hamster i sitt hjul.
Förutsatt att vattnet i duschen räcker till för att spola av min odör, ska jag nu göra så och därefter bege mig till jobbet. Som bonus jobbar jag hela helgen plus måndag, förhoppningsvis syns det i lönekuvertet. Ha en trevlig helg alla, R out.

Fredagsrock: MÖTLEY CRÜEIf I die tomorrow

söndag 22 maj 2011

Papperskorgar sa ni?

Vad är dom till för?

Dagens kontaktannons