lördag 21 maj 2011

Premiärbad Nydala, a la Nilsson

Så var det avklarat.

Parkliv

Vi tillbringar eftermiddagen på mage i gräset utanför Rex. På gatan nedanför cruisar allt från amerikanare till skrothögar förbi, och i termosen är vinet kallt. Solen skiner och Lindsey är på topphumör. Vi har intagit lunchbuffe på Ronyas, och en kall öl på krogbåten Vita Björn. Dagen har börjat bra och kan bara bli bättre. Somriga hälsningar.

En update

Det är så sant som det är skyltat.

fredag 20 maj 2011

Fredagsrock: ZZ TOP & CARMEN ELECTRASharp dressed man + Legs

torsdag 19 maj 2011

En lugn stund...

...på jobbet, i sällskap med Herbalifes goda tomatsoppa och mitt nya Nintendo 3DS. Håller som bäst på att utforska funktionerna i 3DS och är nöjd hittills med vad jag ser... Och NEJ, jag avser inte spilla tomatsoppa på den!

Dagens citat

"I only hate a few people. The rest I tolerate."
"Luck is the residue of good planning."


- Frank Barone, "Everybody loves Raymond"

onsdag 18 maj 2011

Två glassar på en dag?

Tja, varför inte? Måste ju testa nya pärondajm. Jag ger den 4 av 5; mintdajmen var godare. Och så måste jag ju fira att mitt och Lindseys paket fullt med elektronisk gotta från cdon äntligen kommit. Tre dagar är länge när man väntar på nya prylar.

Nu så... och 2000 inlägg!

Årets första Tiptop, då är det officiellt sommar även här i Norrland!
Detta blir även mitt 2000:e inlägg sedan jag 2007 skojstartade denna blogg, för att experimentera med en ny funktion ("´Blogg´? Vad är det?") i min dåvarande mobiltelefon.
Sedan dess har det övergått i något av en mindre seriös hobby, men det är kul att så pass många tittar in :) Ha det bra i solen.

Touch up

Så har äntligen röda faran fått fixat en skada som den ådrog sig i vintras, då en optimistisk Lindsey misstog Seat för Jeep och bestämde sig för att forcera en hög iskant i tron att den var av lössnö.
Bilen har förvisso gått som en klocka sedan dess, nu senast i helgen hela vägen till Skellefteå tur och retur för min klassträff (som var kul tills jag drog på mig vattenparasiten de har i kranarna just nu, och fick köra porslinsbuss halva kvällen - därav blogguppehållet, mått piss flera dagar.).
Men avgassystem och ac fick sig en törn vid Lindseys isklättring, som nu alltså åtgärdats.
Om 40 minuter är det dags att rycka in på jobbet igen. Hoppas alla får en solig lillördag!

Dagens kontaktannons