fredag 13 maj 2011

En av de snyggaste häckar...

...som du kan skåda på vägarna, tillhör fortfarande Corvette.

Fredagsrock: SATORI wanna go home

torsdag 12 maj 2011

Barnsligt

Torsdag och näst sista arbetsdagen för veckan. Jag sitter på sightseeingbussen ner mot stan, inte för att det längre spelar någon roll tidsmässigt vilken av bussarna jag tar nu då Ultra dragit in den snabbaste linjen som genade över Berghem. Man kan fråga sig varför, men jag förvånas inte längre över något vad gäller våra kära lokalbussar.
Idag är det jobb till 20.45 som gäller. Dessförinnan ska jag till banken och få funktionen "Verified by Visa" förklarat för mig. Visakort är ju nämligen så säkra nu att de knappt går använda, och ska lösenordet ändras så är det dödsdömt att försöka fixa via bankens hemsida utan skriven karta och kompass, så supporttekniker jag är. Så jag ska förära dem med ett irriterat besök före jobbet.
What else... Jo, på den positiva sidan; lördag blir det ett snabbt besök till hembyn Skellefteå. Det är tydligen 20 år sedan jag gick ut nian och klasskompisarna ska ha återträff. Jag säger som alla andra; fan vad tiden går fort. Klart man hunnit med en del sedan dess, men jag är fortfarande som 15 år i sinnet vissa gånger. Jag blev vissa gånger retad, minns jag, för min fascination över Star Wars och Transformers trots att jag var "för gammal", men tiden gav världen tre nya Star Wars-blockbusters och tre Transformers-filmer som älskas av oss "för gamla" världen över idag. Jag kan nu med gott samvete erkänna att jag fortfarande lika gärna ägnar mig åt att kolla in de nya läckra figurer som finns idag - mycket mer avancerade än de jag hade - som att fördjupa mig i "vuxensaker". Jag har till och med köpt några. Annat icke-vuxet att checka av min göra-lista: Besöka Wrestlemania, ha minst tre tv-spelskonsoller och träffa Robert Englund.
Det är viktigt att behålla barnasinnet, eller vad tror ni?

onsdag 11 maj 2011

Epic snöskoter FAIL...Kommentarer överflödiga, som man säger.

tisdag 10 maj 2011

Dagens citat

"Idag läggs det ner mer pengar på silikonbröst och viagra än på alzheimerforskning.
Så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför."

- Okänd

måndag 9 maj 2011

Helgen i korthet

Ännu en helg har kommit och gått, med upp och nedgångar, men mestadels uppgångar vilket är positivt. Efter en knackig start på lördagseftermiddagen så blev det fullt pådrag hos herr Brännström med sällskap. Herr Morén of Lövsele förärade oss med ett besök också, och på det stora hela blev det en lyckad kväll.


På söndagen, se nedan, åkte Linda och jag ut till Umedalen för att spana in den tomt där vårt blivande hus kommer att ligga! Just nu ser den inte ut mycket mer för världen än en stor grushög, och hur gemytligt det än kan tänkas vara så ska det bli spännande att se hur bygget utvecklas längre fram i höst. Bilder kommer naturligtvis.

Efter vårt besök i Umedalen tittade vi förbi BilDahl på Östra Ersboda.
De hade utlovat ett uppträdande av Linda Bengtzing till ca kl 15, men trots att vi infann oss 15.05 så var hela uppträdandet slut.
Snopet, vi undrade hur många låtar hon körde? Om det var mer än en så var tidsangivelsen i annonsen lite off, kan man tycka. Vi fick i alla fall se henne signera autografer. Personligen är jag rätt nöjd ändå, då jag inte har så mycket till övers för schlager, men jag röstade på Linda i senaste schlagerspektaklet då jag ansåg att hennes låt var en av de bättre och att se henne in person räckte gott.

Kvällen avrundades med kräftpremiär på balkongen, följt av WWE, bubbel, Sangria, PS3 och Big Brother. Helt ok dag och helg i stort. Jag hoppas alla andra haft det bra. Sköt om er!

Dagens kontaktannons