lördag 7 maj 2011

AbFab Umeå

Detta är läskigt. Eller är det bara jag som slås av likheten; Mia och Åke fångade i ett "Helt Hysteriskt" ögonblick...


Sweetie. Sweetie darling.

fredag 6 maj 2011

Cheesy salty balls

Ostbollar, champagne, cider och annat godis. Nu är det fredag! Trevlig helg folks!

Fredagsrock: REV THEORYJustice

torsdag 5 maj 2011

Dagens demotivator: MEDIOCRITY


Drar till med en bonusfräckis också:

Kärringen kokade ägg i köket och gubben kom in.
- Du måste älska med mig NU, sa kärringen.
"Detta måste vara min lyckodag", tänkte gubben och de drog igång direkt på köksbordet.
När allt var klart så tackade hon så mycket.
- Vad handlade det där om, sa gubben.
- Jo, äggklockan är trasig!

tisdag 3 maj 2011

Wrestlemaniastolarna har kommit

Äntligen har FedEx levererat de exklusiva ringsidestolar jag och Lindsey satt på vid årets Wrestlemania. Till vänster på bild syns fjolårets stol, från Wrestlemania 26. Så nu har vi totalt fyra stycken, någon som vet av ett matchande bord..?
Nedan: Våra biljetter.

måndag 2 maj 2011

Söndagsfredag...

...har nu för några minuter blivit lördagsmåndag. Detta nonsens förklaras förstås med det faktum att jag tack vare flitigt helgjobb nu kommer att vara ledig måndag och tisdag, så på sätt och vis gör jag helg nu!
Jag återgår inte till jobbet förrän kl 16 på onsdag, och fredag är min sista dag för veckan, så ni kan lita på att jag ska njuta av morgondagens speciella känsla av att kunna sitta hemma en måndag och bara pilla sig i naveln bäst jag vill.
Kvällen har ägnats åt god middag på restaurang Maria och Big Brother (är jag den ende som faktiskt tror att Rodney KAN ha åkt ut med en rösts marginal?). Därefter blev det Oblivion IV till PS3, men som bilden visar har jag nu övergått till Top Gear på sovrums-tv:n. Himla intressant va?
Nåja, sköt om er och sov gott.

söndag 1 maj 2011

Sköna maj välkommen

Nej, det är inte vi som anlagt elden i bakgrunden, utan det är de facto en äkta livs levande/sprakande första majbrasa! Gårdagen tillbringades till viss del på universitetsområdet i gott sällskap, och avrundades till grannarnas förtret på Mariestrand.
Kvällen blev dock hyfsat skötsam och jag sitter i skrivande stund på jobbet, mellan samtal. Jag hoppas alla hade en lyckad Valborgsmässoafton och att ni får en fortsatt skön vår!

Dagens kontaktannons