fredag 11 mars 2011

Konsum erbjuder...

...vad som ser ut att vara någon sorts fräsigt kött. Det tycks råda viss oenighet i charken, hoppas de inte skadar varandra med fileknivarna. Klicka på bilden för att se hela skylten i all sin härli... jag menar, rörighet.

Närkontakt

När det faller snö i uppförsbackar i norrland, blir plötsligt mötande bussar ibland väldigt närgångna - och stillastående - på ett sätt som skulle gjort SJ stolta...

Fredagsrock: THE DAMNED THINGSWe've Got A Situation Here

torsdag 10 mars 2011

Duktigt värre

En dryg timmes promenad hemifrån och ned till jobbet friskar upp. Tagit med finkameran också i hopp om vintermotiv på vägen.

tisdag 8 mars 2011

Tillbaka på banan med Herbalife

Efter en liten miss i min adress, så har nu äntligen min och Lindas stororder av Herbalifeprodukter nått fram. Det har varit långa två veckor tack vare mitt misstag, men nu är det bara att shakea vidare! Sommaren närmar sig snabbt, och vad kan då vara bättre än att hålla formen och kanske till och med peta bort något kilo extra med världens bästa näring?
Månadens smak är Cookies and cream, vilket närmast kan liknas vid kola- och chokladkakor mixade i grädde, och ja - det är så gott som det låter. Hoppas alla får en kanonvecka, det ska vi ha!

söndag 6 mars 2011

Cover up

Gårdagen blev en klar hit, bortsett från några dryga kärringar på Cover Club vars libido överdrevs lika hårt som deras egen tilltro till sin karaokekompetens. Festen delades upp mellan Mariestrand och Tunnelbacken, och avrundades på sagda Cover Club med vår chaufför för kvällen, mr Herba himself, David Morén.

Dagens kontaktannons