fredag 28 januari 2011

Fredagsrock: IT BITESAll in red

torsdag 27 januari 2011

Partykungen besöker!

Storfrämmande väntar; Lövseles Herbakung tillika partybest David Morris Morén väntas gästa Mariestrand under nästa helg!
Vi inväntar med spänning vad som komma skall...

Varför betalade vi avgift nu igen?

Jag har 30-40 andra kanaler att se på, men måste ändå föräras betala ockeravgifter för att mötas av detta på SVT:s kanalplats? Inte undra på att vi är ett av de få länder i världen som löser nationell information zzz...åhär.
Folkomrösta om tv-avgiften NU.
Ps. Allt hopp är trots allt inte ute. När svt2 behagar återuppta sina sändningar om sisådär 16 timmar, så har jag enligt testbilden ändå Nyhetstecken, Oddasat och Uutiset att se fram emot. Tur. Har inte Runkartjänst i Kiruna lokala altare här i Norrland, dit man kan vända sig för att offra i Juttanbålet ifall ens tillgångar fortfarande är för stora?

Muntert eller nåt.

Tja, vad säger man. 2011 fortsätter där 2010 tog slut. 365 dagar ersätts av 365 nya, innan man officiellt tar ett steg närmare graven. Första lönen för året har trillat in, vilket gamarna bak fönsterkuverten obönhörligen uppmärksammat och direktplundrar.
Trots detta finns det ljus i mörkret. Fråga mig inte om dem alla; är du likt mig född i en vårmånad på 70-talet så är våren inte längre enbart förknippat med begynnande sommar utan även ännu ett steg närmare 40-årskris.
Sagda katastrof har inte hört av sig ännu, men jag vet att den har mitt nummer inprogrammerat i en sadist-app i dess jävla Iphone 4-tee...
But I digest. Typ.
Om du läst ändå hit så, som sagt, JA det är klart att det finns positiva saker med ett nytt år och att vi närmar oss våren. Vi vaniljpuddingar som slarvat med situpsen kan nu äntligen trotsa vår ångest och kasta oss ut på närmsta strand och inse vårt lika värde. Eller nåt.
Jag och lovely Lindsey försökte ikväll föregå med gott exempel och vara nyttiga genom att äta ris och fisk ikväll (tallriken föreställer i och för sig bara min portion; Lindsey åt friterad kyckling plus efterrätt men hon är å andra sidan mycket seriösare med sitt Herbalife än jag är så whatever), och vi kommer fortsätta försöka bränna kalorier den närmsta tiden. Yay.
Gymkortet är hursomhelst förnyat för min del, tränade ett intensivt pass idag. Orbitrek är pumpad och bobath oljad. Så kom igen, 2011. Jag överlevde din äldre bror och kommer dansa på din döda ande om några månader. Till dess kommer jag leva jävel och dela med mig av skiten här! R out... Tills nästa inlägg!

onsdag 26 januari 2011

Av bara farten...

...så fixar vi en matchande TV-möbel också. Inte "Indra" (serien har utgått), men väl Bombay i exakt samma trä och nyans och mycket snarlikt utförande.
Blir bra detta.

måndag 24 januari 2011

Alltid en tröst


Chimpanserna som skriver bildtexterna på Expressen slår till igen.

Dagens kontaktannons