fredag 14 januari 2011

Nöjdhetsindex 11.01.14

Jag är nöjd: Äntligen har jag lyckats spåra upp en butik i Umeå som säljer Nissins goda snabbnudlar med biffsmak!


Jag är inte nöjd: Kärringar bakom mig i kassan som ska envisas med att trycka upp sin kundvagn halvvägs in i arslet på kunden framför. Det går inte snabbare av att få en rektoskopi medan man lägger upp sina varor på bandet.

Fredagsrock: GODSMACKTime bomb

torsdag 13 januari 2011

Mustigt epitet

Den mångsidige? I ny form? Är det bara jag som inte hängt med? Har karln inte varit totalt insnöad på Musse Pigg de senaste decennierna? Har han gjort något annat så tycks det aldrig nå allmänheten.
Men jag gillar Lasse. Kom tillbaka till Disneytajm.

Fin teknik du har...

...min rackare, där!

Nej, Djungelboken har inte ett skit med min senaste investering att göra såvida jag inte printar ut Baloo & c:o, men jag kom inte på något bättre.
Inbound just nu är en finfin fotoskrivare/printer/scanner från Epson som jag och Lindsey hoppas få mycket glädje av framöver.
Apropå teknik och inget mer egentligen, läs gärna detta klockrena blogginlägg. Jag kan inte annat än känna igen mig i expediten.

tisdag 11 januari 2011

En update

11 dagar in i lunken efter nyårsafton och allt börjar återgå till det normala. Julsakerna är bortplockade till 95 %, bortsett från en julstjärna samt alldeles säkert en och annan bortglömd tomte, och plastgranen överlevde högtiden till skillnad från dess mindre framgångsrika föregångare (massakrerades av en annan bloggare vid en julgransplundring 2009).
Jobb till och med fredag nu, och sedan får vi se vad helgen bjuder på. En tripp till Häggströms modehus strax utanför Umeå övervägs, bland en del annat. Och herr Nilsson går i väntans tider... på den 3D-TV jag hjälpt honom beställa. 55 tum på led kommer synas från Sofiehem.
God fortsättning!

Dagens kontaktannons