fredag 24 december 2010

Fredagsrock: TWISTED SISTEROh Come All Ye Faithful

torsdag 23 december 2010

Uppesittarkväll

En god ost, två skvättar äkta bubbel och ett helt gäng klappar under granen.
Julen börjar arta sig!

måndag 20 december 2010

Julbord

Men var fan är taxin?!

söndag 19 december 2010

Dag 5 av 8

Som titeln antyder så är jag drygt halvvägs igenom ännu en maratonvecka av arbete. På grund av festligheter på fredag kväll (tack alla som deltog), så var det tufft att jobba igår trots dagpass, och kvällen ägnades uteslutande åt ischoklad, Mission Impossible 3 och "Angry Birds Holidays" på mobilen.
Idag är det därför lite lättare att knega; snart har halva dagen gått och min statistik är okej (för att vara jag). Jag är utsövd, utfordrad med en Ica-baguette och på bra humör. Ikväll kommer äntligen sexy Lindsey hem igen efter en uppfriskande vilohelg i Sollefteå (va, ironi? Nejdå...), så en myskväll med massa gotta står för dörren.
Imorgon jobbar jag bara halv dag (tack, facket), så då ska själva effekten av godsakerna motarbetas på gymet och de sista julförberedelserna utföras - och sedan ska vi äta julbord. Damn. Får träna dubbla pass...
Jag hoppas att ni som läser detta får en härlig jul, och ett gott nytt år! Bjuder avslutningsvis på något man inte ser på R1ll0blog ofta; R n´B från The Lonely Island!

Dagens kontaktannons