lördag 27 november 2010

Hi-fivin' Freddy

Robert Englund var helt klart festens medelpunkt! Han skojade med alla som ville plåta sig med honom, de yngre fansen kallades "fresh meat" och han uppmanade alla att ha skoj med plåtningen, vilket inte var några problem... Kristanna Loken från Terminator 3 uteblev pga dubbelbokning, men Edward Furlong från T2, Guy Sines från "Allo allo `emliga armén" och Andrew Sachs var på plats.

Miller's always cold in Psychoville...

Hälsning från Freddy


Japp. Nu kan jag dö lycklig.
Kanske i sömnen..? :)

fredag 26 november 2010

På väg till Stureplan...

...och Stockholmsmässan. Mer info kommer allteftersom.
Trevlig helg alla!

Kunal Nayyar´s porn tech support

Fredagsrock: U2Where the streets have no name

(Jag kommer inte ihåg om jag haft denna tidigare, men det spelar faktiskt ingen roll. Musik som denna ger mig ståpäls och förtjänar en andra, och tredje, och fjärde lyssning. Med mera.)

onsdag 24 november 2010

Svenskt rättsväsende är ett hån mot svenskarna

Eller hur ska man annars tolka det faktum att en person som drar en knytnäve i huvudet på en gammal kvinna så hon dör, endast får två års fängelse?
Vad får man för seriemord, tre och ett halvt år? Ute efter ett år för gott uppförande? Det är bara att be för att inget ska hända en själv. Skulle det vara min farmor som dödats på detta sätt och mördaren fått två år som straff så skulle jag hånskrattat domaren rakt upp i ansiktet. Varför inte utfärda en p-bot också?
Även om vi ökade strafftiden för övre delen av straffskalan för grövre brott med 100 % så skulle det innebära fyra år i fängelse, om du tar en annan människas liv.
Vilket jävla dagis!

tisdag 23 november 2010

Ny vecka, nya kändisar att träffa

Efter en underhållande, stormig, våt och härlig helg så är jag så tillbaka vid spakarna på jobbet. Solen skiner, tycker jag mig ana bak persiennerna, och själv smaskar jag "Salta katten" och dricker Thermojetics mellan samtalen. Har just klämt i mig en niobitars sushi och kutat över med en repad Xbox Kinect-skiva till lagning på Game. Onsdag till fredag blir det ytterligare jobb och pyssel hemma, ska försöka klämma in ett par träningspass också.
Fredag eftermiddag går flyget till Stockholmsmässan och SciFiWorld. Lindsey och jag ska ha skoj i dagarna tu, med att bo på Stureplan och hälsa på Freddy Krueger själv, Robert Englund. Även Kristanna Loken, Andrew Sachs, Edward Furlong m fl hoppas vi hinna med (förutom utgång på lördag kväll).
Vem vet, kanske man hittar någon julklapp också?
Ha en skön vecka, R out.

Samtidigt, någonstans i Thailand...

söndag 21 november 2010

Metalkväll

Kvällens metalkväll på TC blev kalas. Så det så.

Dagens kontaktannons