lördag 9 oktober 2010

Bio byhåla

Jag anar viss bitterhet gentemot Sollefteåposten...

Multimedia message

Man blir aldrig för gammal för att leka, sägs det. Men kanske är jag för gammal för denna Transformer, som jag hittade på marknad i Sollefteå.
Kan någon tala om för mig hur jag ska kunna dölja robotjävelns ben under flygplanskroppen!?

fredag 8 oktober 2010

Äh vad fan... Fredagsrock: MANOWAR

...jag har inget nytt att meddela.
Slänger väl upp en till WWE diva då, säg hej till Torrie Wilson:

Eller jo vänta, förresten; jag har ju en ny mobil *doh*!
Min och Lindsey´s beställningar på Nokia N8 kom ju igår.
Läckrare mobil får man leta efter. Designmässigt tycker jag det lätt avrundade hörnen ser lite underliga ut, och förutom en liten systemhicka under gårdagen där telefonen visade sig oförmögen att radera bilder från minneskortet, så har jag inte hittat några allvarligare buggar, ta i trä...
De närmaste dagarna kommer jag förmodligen ägna åt att utforska appar, teman, testa funktionaliteten gentemot Facebook och Youtube och, sist men inte minst, testköra den vassa 12-megapixelkameran!
Läs mer om luren här.

Som om inte detta vore nog så kommer vi nästa helg att se vad Volbeat går för i Sundsvall, en konsert som vi båda ser fram emot. Nya albumet Beyond Hell/Above Heaven är jävligt bra, och det kommer dåna längs kustvägarna.

Denna helg får vi däremot tillbringa i inte fullt lika ösiga Sollefteå hos Lindas föräldrar. Det kan ju inte vara solsken hela tiden... :)

Fredagsrock var det ja... vad sägs om Manowar?Die for metal

Tar några fler bilder på Torrie bara för att jag är på bra humör.

onsdag 6 oktober 2010

Oops igen.

Men ett bra oops denna gång. Eller vad säger man om ett helt gäng nya anledningar att följa WWE; De färska divorna. Så att ni ska förstå vad jag menar kommer här en bildspecial med ms legs herself, Kaitlyn!tisdag 5 oktober 2010

Oops.

Tydligen har jag varit lite störig igen, för min bostadsrättsförening får klagobrev på mig. Detta gör mig givetvis besviken, eftersom jag uppskattar om jag får veta sådant direkt från personen med klagomålet och inte från brf:en.
Jag vill inte riskera att förlora min lägenhet och får därmed försöka dämpa mig ytterligare, men då ingen ringt på min dörr och klagat på över ett halvår så trodde jag att det var utagerat. Tydligen inte, grannarna har bara tagit genvägen direkt till brf. Inte ens en arg lapp i trapphuset har jag sett till, vilket annars brukar vara Svenssons sätt att framföra klagomål (tätt följt av en insändare i lokaltidningen). Så antingen är huset lyhört eller så har grannarna installerat en ubåtssonar i väggen (vilket kan förklara slagborrandet i tid och otid).
I övrigt så knallar allt på här, inte mycket att meddela.
Avrundar med dagens humor, tack Christina. Klicka på bild för större version.

Dagens kontaktannons