fredag 24 september 2010

Just när man trodde att det inte kunde bli bättre

Dolly har gjort den. Whitney har gjort den, till vad man trodde var perfektion. Säkert även fler om man gräver. Men Charice Pempengco, 13 år, matar fan i mig på bäst av dem alla. Blunda och lyssna på ett underbarn av rang.


Bonus: I have nothing på "Ellen".

Och nej, detta är inte "Fredagsrock 2".

Fredagsrock: VOLBEAT


Evelyn

Ja ja, jag vet, nu har det varit mycket Volbeat i Fredagsrocken. Men vad göra när de är en av mina favoritgrupper och de släpper nytt album?
Ni som inte gillar får en fräckis att trösta er med:

Ps. Glöm inte kolla in denna blogg, hängiven katastrofala skivomslag genom tiderna. Ni kommer få gnugga ögonen med tvål och vatten efteråt.

onsdag 22 september 2010

Dagens newsflash

Åke har just meddelat att han tänker bo kvar hos mig till årsskiftet (2012/2013).
Reaktionen lät inte vänta på sig.

En uppdatering

Veckan går sin gilla gång hittills. Jag är inne på den sista utbildningsveckan av tre på min nya befattning, och det går sisådär.
Efter en mindre lyckad förmiddag bestämde jag mig för att hämta luft och nya krafter på stan. Likt värsta kärringen så blir jag glad av att bränna pengar, så det blev en plåttavla till köket från Mias Lustgård (den nedre bilden).
Utöver det händer inte mycket här just nu. Inväntar ännu en helg. Ikväll blir det träning, Assassins Creed och WWE's Night of Champions med Lindsey. Ha det bra alla, R out

tisdag 21 september 2010

Tjofaderittan, var god svälj

Dagens alster

Även klotter gjort under en rutinrepetition kan emellanåt likna nåt. Denna gång WWE's Undertaker. Ögonen var, som så ofta vid karaktärsteckning, svårast.

Dagens kontaktannons