fredag 3 september 2010

Could it be..?

Yes!

Fredagsrock: ADELITA´S WAYDirty little thing

torsdag 2 september 2010

OK då...

Jag har ofta undrat vad korrekturläsarna på kvällspressen får betalt för, om de nu får betalt (och i så fall hur? Jordnötter? Sill? Bananer?), men det visar sig att de sämsta korrläsarna jobbar för NSD!
Jag menar, hur förklarar man annars artikeln nedan:

onsdag 1 september 2010

Väl vitt

De flesta vet att vita vägmärken i asfalten inte kommer dit av sig själva. Vissa vet att att de emellanåt har en viss betydelse. Många bryr sig inte om dem.
Men ibland, bara ibland, stöter man på bilister som faktiskt möter själva bilen som målar strecken, men de förstår ändå inte vad som försiggår. Som kvinnan i denna artikel, till exempel.
Asfalten ligger ju liksom där, jämt, och bäst vad det är kommer där en otäck traktorliknande tingest och kladdar ner hennes svarta, fina däck! Det roliga med det hela är att hon faktiskt mötte fordonet som målade strecken, hon körde lik förbannat över strecken, och fick vita däck - men inte är det hennes fel, inte.
Hur fräckt är inte det? Måla på vägen utan att upplysa Svensson? Va? Va? Blinkande ljus och vägarbete pågår känns lite luddigt, kanske.
Med tanke på hur förorättad kvinnan verkar på bilden, så anar jag även en stämning rörande kränkning nära förestående.

Mer bilder från Thailand

Oh well... här kommer ett axplock :) Hur coolt som helst har det varit i alla fall. Ni som känner mig och Linda har förmodligen kollat in merparten på Facebook redan. Klicka på bilderna och zooma därefter gärna in, för bästa kvalité.
Kommentarer välkomnas.


Hemma igen!

Och tack vare min bästaste vän tillika sköldpaddsvakt Åke, så har till och med Selma (se bild) överlevt!
Det, plus det faktum att trots två veckors sol och nöjen så är det skönt vara hemma, ska firas med taxfreebubbel tycker jag och Lindsey. Gubben på korken är WWE's Undertaker, ett litet fynd från en marknad i Bangkok.
Fler bilder från vår lilla getaway kommer självklart. Senare.

Dagens kontaktannons