fredag 27 augusti 2010

Fredagsrock: VOLBEATStill counting

söndag 22 augusti 2010

Sawaddi klap!

Knappt hinner man komma innanför dörren från den mest otroliga Wrestlemania-resa genom USA som jag och Lindsey nånsin kunnat fantisera ihop,så är det dags för en ny resa, denna gång till Thailand.
Det är inte så att jag klagar över tropisk hetta (sisådär 30-35 grader i skuggan) och vajande palmer, tvärtom, utan kan bara konstatera hur lyckligt lottad jag är. Vattnet är kristallklart och strandförsäljarna enerverande - hela stället skriker tropisk semester och billiga paraplydrinkar.
Någonstans i bakhuvudet var jag alltid inställd på en sista minuten-resa under dessa mina två sista semesterveckor under året, så jag är inte helt förvånad att det skedde, men innan älsklingen Lindsey var klar med att förvränga mina planer till något mer än bara en sista minutenresa (två veckor istället för en och femstjärnigt hotell och så vidare) så kan jag bara konstatera att vi fick en kanonresa till paradiset.
Vi trivs hur bra som helst (bortsett från myggen) och har hunnit med ett par lata dagar på stranden varvat med thaiboxningsturnering, matning av tigerunge, elefantritt och en jeepsafari runt hela Koh Samui.
Idag är det lite mulet här på Chaweng beach, så jag passar på att uppdatera er en aning, men ska strax bege mig ut på bygden med Lindsey för att spana ut kvällens restaurang. Lägger in ett gäng bilder också (klicka som vanligt på bilderna för större versioner), mer kommer senare.

Dagens kontaktannons