lördag 24 juli 2010

Ibland är en knuff i rätt riktning allt du behöver

fredag 23 juli 2010

Dagens dummaste

Min lilla EU-moppe har äntligen dragit på sig sin första p-bot. Förra gången jag parkerade den på exakt samma ställe så blev den stulen, så jag börjar ana att just den platsen har en förbannelse över sig eller något sådant.
Det som svider mest är att bara jag blev lappad, och inga andra mopeder längs samma husvägg, och väggen är en populär plats att parkera längs för alla som arbetar i huset. Vi anställda har parkerat längs väggen sedan vi invigde lokalen för ca ett år sedan, så om Securitas tänker börja lappa oss nu så kan de tänka om. 
Självklart är boten överklagad eftersom parkeringsförbudsskyltar saknas, och jag tänker inte låta mig användas att statuera något exempel.

What time is love?

Ca 21.40 tydligen... Skämt åsido, så här snyggt blev det hos sexy Lindsey efter att undertecknad monterat upp hennes nya, läckra väggklocka.
Vilken tid arbetet påbörjades behöver vi inte gå in på.

Fredagsrock: POETS OF THE FALLDreaming wide awake

(Slänger in en bonus också, Betnér protesterar. Anar viss ironi.)

torsdag 22 juli 2010

Alltså, nu är jag förvirrad... 80-tal, 90-tal

Vem får hojar att flyga i den där 80-talsrullen nu igen, säger ni..?

E.T - the extra-terrestrial?

Dum & Dummare?

Mulet

Grått och trist väder genom mitt kontorsfönster idag. Som tur är så ringer det ganska lite, så jag ägnar tiden åt att gå igenom gamla ärenden jag lagt, och bläddra i Heroin diaries av Nikki Sixx. Att den mannen lever idag är en gåta.
I kväll blir det troligtvis ganska lugnt också, ett besök på Ica Maxi väntar, men det är väl ungefär så ösigt som det tycks bli. Som svart och vitt i jämförelse med min och Lindas resa i april, som nu ter sig fjärran.
Varför kan man inte få sitta i en bungalow i Thailand eller nåt annat exotiskt resmål året runt? Jag kan ta med en laptop och jobba ändå. Kom igen, högre makter, I dare you.
Hoppas alla får ett bra avslut på veckan i alla fall. Själv ska jag jobba lördag också, som grädde på pulvermoset.
Suck.

tisdag 20 juli 2010

Rastlösa själar

Så var det bestämt att Lindsey och jag ska göra nåt extremsvennigt lördag den 16/10, nämligen besöka Ikea i Sundsvall. Jag behöver nya sänglampor, och Lindsey... Tja... Hon har helt enkelt nån sedel som bränner hål på fickan, misstänker jag.
För att uppväga utflykten med något bra mycket coolare, övernattar vi och tar en Volbeat-konsert på söndagkväll.
Freddelito har den goda smaken att göra oss sällskap.
Men dessförinnan ska Lindsey och jag ha lite egen tid ett par, tre stenkast från Umeå... Mer info kommer senare, för den intresserade. R out.

måndag 19 juli 2010

Måndags-hjärngympa: Finn den dolda detektorn

Extra stor bild för oss måndagssega (klicka på bilden).
Ledtråd; sök i övre högra hörnet.

Dagens kontaktannons