lördag 19 juni 2010

Fan också

Lyckades sånär övertyga mig själv att detta med kungligt bröllop inte var något att se på. Trams. Slöseri med skattepengar etc.
Ändå sitter jag här med ett fånigt leende på läpparna när högheterna står där vid altaret och växlar ringar.
Så det är väl bara att gratulera då...Grattis Victoria och Daniel.

There´s a blonde in the house

Aftonbluddret har fått till en intervju med alltid lika svengelska Victoria Silvstedt.
Om du inte kan din skolengelska så är det som fan att läsa hennes intervjuer, för tydligen så ersätter man sitt modersmål med 50 % engelska så fort man hamnar utanför Sveriges gränser nåt år.
Jag har aldrig testat, och ta mig inte för avundsjuk för det är jag inte (även om en tillvaro på yachter runtom i världen spretandes med benen kan verka tilltalande bortsett från mjölksyra), men kanske det blir så att det språk du talat större delen av livet trängs undan..?
Någon som vet?
Det enda jag vet är att det finns ett blondinskämt här nånstans, jag uppdaterar er när jag kommer på det.

Nilsson, Norrland. Nu.

De som har kontakt med mig har väl knappast missat att allas vår herr Nilsson nu är tillbaka i Norra Norrland igen, efter en avstickare till Nyköping.
Självklart ska han också vara med ikväll på Lindas inflyttningsfest, där de närmast anhöriga kommer visa huset hur en fest verkligen ska se ut!
R1ll0blog återkommer självfallet med bilder.
I väntan på detta så får ni nöja er med en önskelåt la Nilsson style:

fredag 18 juni 2010

Fredagsrock: AC/DCLet there be rock

tisdag 15 juni 2010

Invandring på Mariestrand

Efter en stark insats i företagsfestens tävlingar i lördags, så var det igår måndag så dags för Lindsey att göra sitt inträde på Mariestrand.
Hennes nya lya kan enklast kallas "Mariestrand 2.0" då den pimpats å det grymmaste av tidigare boende; rostfri kyl/frys, specialgolv, läckra fondväggar och ett badrum deluxe.
Lindsey själv har gjort sitt bästa för att slänga in nya käcka Mio-möbler att matcha det nya boendet, det är bara soffa och köksbord som klarade gallringen. Därmed inte sagt att det inte fanns något att flytta, jag och Johan fick slita med ett helt gäng lådor istället, men efter stark insats #2 så kunde vi slutligen slappna av med varsitt glas kall champagne och några serier wiibowling.
Jag och Johan hade som vanligt inte en chans.

Dagens kontaktannons