lördag 5 juni 2010

The Hefner-Nilsson situation

Och han är ändå inte nöjd.

fredag 4 juni 2010

Star wars XIVXIIVIXI - A new popeFredagsrock: SLASH & MYLES KENNEDY


Back from Cali

torsdag 3 juni 2010

Världen sörjer

Varför?
Är det på grund av Israels anfall på Ship to Gaza-konvojen? Nej, nej.
Kan det vara för BP´s gigantiska oljeläcka nära USA´s kust? Knappast.
Nej, det är för att världens fulaste hund dött.
Vila i frid, Miss Ellie. Du blev 17 gräsliga år gammal.onsdag 2 juni 2010

En ekorrspecialTjofaderittan

Ny vecka, nya prövningar och nya chanser till en kall maltdryck på valfri uteservering. Efter tre dagars intensiv tallplantering i de norrländska skogarna med svett, blånagel och träningsvärk i hela kroppen så var det gött att få komma tillbaka till civilisationen.
Som väntat så var jag inte civiliserad speciellt länge; Lindsey, SJ, Mia och Freddelito styrde snabbt det tåget ur spår med en redig fest på lördagen. På bilden till vänster är jag och SJ i full färd med att styra upp lite snacks (ja, det är en bit lasagne, och nej, man ska inte fritera sådant).
Så har jag också äntligen blivit kallad till tandläkaren. Jag tror att det var runt 8-9 år sedan jag var där på kontroll så det kan börja vara dags, så att säga. Hittills har de inte hittat ett enda hål då de undersökt mina tänder, men kanske nåt tandtroll hittat in senaste decenniet. Den enda lagning jag har idag är på ett par framtänder efter en knogmacka på en pub i mitten av 90-talet.
Kallelsen de skickade innehöll dock bara en "." som angiven tid, så det var bara att ringa Folktandvården och snacka med deras charmiga automatiska telefonsvarare. Jag knappade in att jag ville bli kontaktad, och fick en återkopplingstid 11.40. Perfekt, mitt i min lunch, inga problem. 10.30 ringer de. Detta med tider verkar inte vara deras starkaste sida.

Nåväl, tillbaka på Mariestrand har nu ett gäng mystiska kartonger dykt upp. Min blivande söta granne Lindsey har nämligen beställt sig en ny, fin soffgrupp i konstrotting till sin balkong. Problemet var bara att kartongerna var aningen större än de kartonger som min (liknande) soffgrupp kom i.Men de får stå hos mig och samla damm till den 14:e då hon får baxa upp dem till sig.
Någon som vill leka lådfort?
Utöver detta så fick jag också assistera smakråd med lilla fröken på Media Markt igår då en ny TV skulle införskaffas. Besöket slutade med en 55" LED-TV från Samsung samt väggfäste. Burken hade helt grym bild, vilket demonstrerades effektivt med filmen "Up" via HDMI (Lindsey är figuren till vänster på fotot, för att klargöra).
På vägen ut slank även en Xbox 360 samt några spel ner i korgen - dessa ska invigas till helgen. Till dess hoppas jag att alla får en lika grym vecka som jag tänker ha. R out med en tjuvbild:

tisdag 1 juni 2010

Jason Vorhees´s svar på Elm Street-remaken?måndag 31 maj 2010

Ozzy på Madame Tussauds


"Hello..."

Dagens kontaktannons