lördag 15 maj 2010

Lasse Stefans väcker blandade reaktioner

Ps. Det var Åke som hittade den på Spotify, for the record...

fredag 14 maj 2010

Tack för erbjudandet, Prylbibeln, men...

...jag vet inte på vilket sätt skit skulle kunna göra min skärm (eller solglasögon, för den delen) renare, även om det är rengöringsskit.
Sitter också och ögnar igenom dagstidningarna på jobbet. Aftonbladet, DN med flera skriver idag om hur McDonalds varmhåller maten längre än de ska, närmare två timmar istället för 10 minuter.
Jag tycker inte det är något egentligt problem, de flesta vet att kedjor som exempelvis Max som lagar maten på beställning (påstås det i alla fall) har godare mat.
Dessutom så är två timmar ingenting i jämförelse med hur länge McDonaldsmat har potential att hålla - uppåt 4 år närmare bestämt enligt klippet nedan!

Sommaren är här

Och det första åskvädret med den! Fira med denna låt.

Fredagsrock: THE VEER UNION


This is where I want to be

torsdag 13 maj 2010

Dagar rullar på

Mycket nytt finns inte att tillägga. Just nu känns det som att allt bara går i ett och samma hamsterhjul, efter min och Lindsey´s fenomenala resa nyligen.
Min vän Åkes anländande i Umeå, och dennes inneboende hos mig, har åtminstone erbjudit mig viss underhållning från en annars troligtvis grå vardag.
Imorgon är jag ledig, det är inte han, men han åker tillbaka till Nyköping på söndag (han säger lördag, men jag vet hur det troligen kommer bli) tills han kommer tillbaka om några veckor igen.
Så imorgon torsdag - Kristi flygare - kommer jag ägna åt städ, länge eftersatt seriös träning, kassettkopiering och övrig sysselsättning som bidrar till att göra mig till den underbara, problemfria karaktär jag inbillar mig vara.
Sköt om er alla, R out.

Ps. Eftersom jag har ett närmast tvångsmässigt behov att publicera bilder till mina inlägg, och jag inte kom på något bättre än en ännu opublicerad Hawaiibild till detta inlägg, så får ni hålla till godo med den ovan.
Inte nöjd med Obama?
Vad fan gör du vaken vid den här tiden ändå, din patetiske stackare, surfa vidare. Obbe och vi är inte nöjda. Ds.

Ps 2; Vad får du om du korsar...plus

...plus


 
...plus
=


Svaret får du när du köper en kvällstidning. Ds 2.

tisdag 11 maj 2010

R1ll0´s beauty tip

Det är inte alltid lätt för mig som ganska oinsatt kille att hitta mode- och skönhetsprodukter att skriva om, vilket kvinnliga bloggare tycks ha mycket lätt för.
Här har jag dock hittat en trevlig liten produkt som jag stolt kan ställa mig bakom.

Tja...

...smördegsinbakad älgfile med svampsås får väl duga, eller hur?

Ärligt talat så avnjöt Lindsey och jag denna underbart delikata måltid redan för några dagar sedan, men Åke har precis kraschat i min soffa (vilket jag egentligen ville berätta, att Lindsey och jag gillar laborationer med delikatesser då vi kommer åt är väl ingen nyhet längre, men jag får inte plåta Åke just nu..).

Förhoppningsvis kan undertecknad och Lindsey inom kort även föreslå fler varianter att lyxa till enkel middagsmat på. Damaen Ramaen nudlar går bort, no chance in hell :) .

Hursomhelst... så är min bäste vän är äntligen tillbaka i den landsände där han hör hemma. Och här kommer han stanna, min ende (låtsas-)broder, när jag behöver honom - för överskådlig tid - och jag måste bara klämma in en bild på honom även om den är gammal.  
Han är tillbakaaa!

måndag 10 maj 2010

Också ett sätt att se på saken

...och en bedrift är en bedrift, oavsett inom vad.

Plus, dagens vidrigaste:


Dagens kontaktannons