lördag 8 maj 2010

Hur du vet att du läser en lokaltidning

fredag 7 maj 2010

Häftklammer

Pusskalas. Kalaspussy. Fest på stranden. Nåt måste man kalla Fredrik och Mias hångelorgie.
Vad är motsatsen till ögongodis?

Fredagsrock: SAMMY HAGAR


I can´t drive 55

onsdag 5 maj 2010

Dagens fikadiskussion

Om en kvinna som aldrig haft samlag (ja, en oskuld) blir inseminerad, och av detta gravid och föder barnet... räknas det då som jungfrufödsel?

Long time no blogg

Onsdag, lillördag, mittwoch. Sitter på jobbet även idag naturligtvis, 13.30-22.15. Imorgon och fredag belönas jag med ledighet eftersom jag står inför ett helgpass med mera arbete.
Jag är glad att ha ett jobb, men fan, ska jag vara så här trött på att jobba en knapp månad efter hemkomst från en helt fantastisk treveckorssemester?
Nåja, biter ihop och hoppas på bra väder imorgon; det är dags att sticka på Fritidscenter, förhoppningsvis i sällskap med Lindsey (ordförande för Pilgatans ledighetskommitté). Jag ska se om de har en ersättningsdyna för mina utemöbler till salu, att ersätta den som lämnade min balkong under blåsvädret i fjol och hon ska spana in en hel utemöbelgrupp till sin nya lya. Därefter tänkte vi inviga nån trevlig uteservering (förhoppningsvis också den med bekväma möbler..).
I övrigt går våren sin gilla gång, och jag ska försöka blogga mindre om möbler, jag vet. Lämnar er med dagens nyheter - vad händer i Sverige kontra övriga världen:

Kopian av staken hotar våra jobb
Tre döda i attack mot bank i Aten

Hoppas alla har det bra.


Dagens kontaktannons