lördag 3 april 2010

Fun @ the Lon

Efter en lång dags angelägna ärenden, såsom Museum of Death och Hard Rock Café Los Angeles, tog jag och Lindsey en promenad över till Kat von D´s tatuerarstudio High Voltage, känd från TV-serien "LA ink".
Vi fick en trevlig insyn och rundtur i butiken och se Kat själv som fanns på plats tjafsandes med ett par killar ur kamerateamet, men fick tyvärr inte själva filma eller fotografera (eller tatuera oss) eftersom inspelning pågick.
Jättedeprimerade (jooo jag lovar) sökte vi förstås tröst på lämpligt ställe; Hooters, några gator upp.
Då vi granskat våra inköp över ett gäng mojiotos och margaritas, tog vi oss tillbaka till vårt hotell för överläggning - hur skulle vi överträffa detta?
Självklart kom vi på ett sätt; Gordon Ramsay.
Mr Hells Kitchen himself driver restaurangen The London West Hollywood en halvmil från vårt hotell. Det stod mellan en niorätters middag eller yatzy på hotellrummet... hmm.
Oj då.


Ett bra avslut på dagen..?


En L. A. update

Sedan i onsdags har nu jag och Lindsey gjort oss hemmastadda på Hollywood Heights hotel. Vi trivs jättebra här, läget är väldigt centralt. Två gator ner har vi Hollywood Boulevard, går man två gator till återfinns den inte helt okända tatuerarsalongen LA Ink.
Vi har också nära till Egyptian theatre och Hard Rock Cafe, madame Tussauds (se bilder) och Kodak Theatre där årets Oscarsgala gick av stapeln.
Men riktigt allt finns inte på promenadavstånd, så därför ägnade vi hela gårdagen åt besök på Universal Studio där flera (alla?) CSI-serier spelas in. Även Vänner och 2 1/2 men tillhör serierna som produceras/producerats på Universals område och intilliggande Warner Brothers.
Efter besöket på Universal åkte vi iväg på en guidad tur runt Beverly Hills och Bel Air (återigen: se bilder) för att kolla in landmärken och kändisars hus, väldigt intressant.
Idag har vi inlett med en frukostbuffé och en timme i hotellpoolen. I skrivande stund pågår mindre glammig tvätt av underkläder på vårt rum, därefter ska vi sticka till Hard Rock Café och kolla souvenirutbudet.
Hoppas alla i Sverige har det prima. R out.

Huset ovan tillhörde tidigare Britney Spears... före huvudrakningsincidenten.

 Här bor "Dr. Phil" McGraw.

Huset som användes i "Fresh Prince i Bel Air"... beläget i Bel Air, förstås.

I detta hus avled Michael Jackson 2009.

Bakom dessa grindar döljer sig legendariska Playboy Mansion.
 
Ozzy Osbourne med familj bodde här under inspelningen av The Osbournes (och den ökända tennisbanan är belägen direkt till vänster om grinden).
Huset ägs nu av Christina Aguilera.

Välkända Viper Room, ett par gator från vårt hotell.

fredag 2 april 2010

Fredagsrock: HOLLYWOOD UNDEAD


Undead

torsdag 1 april 2010

För vi är i Hollywood, yaay

Färden har nu tagit oss vidare till Hollywood Heights, Los Angeles! I skrivande stund är klockan 8.40 på torsdag morgon, och idag ska vi beta av de "turistiga" grejerna; besöka Hollywoodskylten, promenera på Hollywood Boulevard, kolla in Universal Studios etc.
Bilder kommer senare, har inte tid just nu, min smirre blir varm. R out.

tisdag 30 mars 2010

Wrestlemania XXVI... och Monday night raw!

Söndag kväll och Wrestlemania blev precis så fenomenala som förväntat!
Efter en heldag med god mat, dryck och souvenirshopping på området runt arenan blev det 15.30 så dags för spektaklet att starta.
Över 72 000 besökare hade klämt in sig på arenan, och fick se ett helt gäng matcher utöver det vanliga.
Som main event hade Shawn Michaels, en brottare aktiv i WWE sedan 90-talet, satt sin karriär på spel mot Undertaker´s "winning streak"; mannen är obesegrad i Wrestlemania med 17-0.

Kvällen gick inte Michael´s väg, och Undertaker är fortfarande obesegrad, nu med 18-0, och Michaels är officiellt pensionerad.
Efter eventet fick vi veta att vi fick behålla de specialgjorda fällstolar vi suttit på under kvällen. Trevligt.
Idag kånkade vi iväg med dem till UPS för hemleverans till Sverige, och träffade där ett par grabbar som också just skulle till att skicka hem sina stolar.
De kläckte ur sig att WWE ännu inte lämnat Phoenix, och att WWE på kvällen skulle banda showen "Monday night raw" i en annan arena.
Sagt och gjort, efter ett par snabba samtal till Ticketmaster så var ringsidebiljetter fixade även till Raw.
Vi har nu precis kommit tillbaka till hotellrummet efter ännu en kvälls förstklassig underhållning, utmattade men nöjda. Att få se Raw, en i amerikansk TV legendarisk serie, satte en guldstjärna på vår vistelse här i Phoenix. Bilder nedan (tagna från en mobilkamera från 20-30 meters håll förvisso, men ändå, yaaay... klicka på bilden för större storlek) :).
Morgondagen kommer att delas upp mellan shoppingcentrum och att vara passiva vid hotellpoolen, onsdag tänkte vi åka vidare.
Vart? Häng med får ni se.
R out.
söndag 28 mars 2010

Vinter, nej tack

Så är jag och Lindsey äntligen framme i Phoenix, Arizona. Efter en sen ankomst från vår sida som nästan kom att kosta oss hela resan (fem minuter sen ankomst till incheckning Stockholm - Dallas), lyckades vi via rådigt ingripande från vår eminenta resebyrå Ticket fortsätta resan till staterna och Wrestlemania 26.
Sagda superevent går av stapeln om ca 7 timmar, och har i kombination med påskresenärer resulterat i praktiskt taget fullbokade flyg så vår blunder höll på att stå oss dyrt.
Nu är vi i vart fall på plats, och har ägnat det senaste dygnet åt att shoppa på Wal-Mart, sippa Margaritas och sola.
Vi är i skrivande stund på väg ner till den väntande hotellfrukosten, varefter vi ska ta en taxi till det enorma kommersområdet vid den lika enorma arenan. Eventet tros vara fullbokat och på en arena som tar ca 65 000 besökare är det inte hästskit.
Fler uppdateringar kommer allteftersom, så håll ögonen öppna.
R out.

Dagens kontaktannons