fredag 26 mars 2010

Fredagsrock: THE CLASH


London calling
Lämnar landet nu på obestämd tid. Första anhalt: London.

Månadens bästa biljetter fixade, del 2

På söndag är det så äntligen dags för Wrestlemania 26 i Phoenix, Arizona. Som wrestling-fan sedan 80-talet så är detta evenemang ett must-see. De senaste åren har jag hittat Wrestlemania på nätet, men jag har drömt om att en dag få se spektaklet live.
Den dagen är nu på söndag.
Japp. Yours truly ska temporäremigrera till USA och kolla spandexcirkus ihop med Lindsey och ca 60 000 andra freaks and geeks, bildbevis nedan.Biljetterna fixades tack vare hjälp från Föreningssparbankens Conscierge- och Mer-service eftersom de inte var så lätta (eller billiga) att komma över som vi hade hoppats. Men nu kommer vi att hamna praktiskt taget ringside!
Besökare från samtliga 50 amerikanska stater plus 24 andra länder har köpt biljetter, arenan tar dryga 60 000 besökare så vi får hoppas att vi får plats också.
Resan är ett skönt sätt att avrunda vintern/förlänga sommaren på, förhoppningsvis är gatorna snöfria när vi kommer hem i april, längtar redan efter den första daiquirin på balkongen. Om vi kommer hem vill säga...
Vi kommer att tillbringa några dagar i Phoenix för att sedan dra vidare mot nya djärva mål. Håll ögonen öppna, bloggen kommer att uppdateras fortlöpande.

Fotnot: Detta blogginlägg skrev jag i ärlighetens namn redan i fredags, och programmerade bloggen att publicera det till idag. När det dykt upp på bloggen kommer vi redan att befinna oss i Arlandas utrikeshall, så hemmafesterna hos mig är inställda ett par veckor framåt.

torsdag 25 mars 2010

För vi är i Stockholm, yaay

Efter en hektisk men rolig dag på Stockholms gator och filmbutiker, sushibuffe och sightseeing, har vi nu dragit oss tillbaka till Sas Radisson för Chicago och screwdrivers.
Det är skoj att vara på resande fot.

Semester 2010...nu.

Vaddå. Jag behöver det! Men inget jävla Ullared för mig. Och inte Ikea eller fucking Mallorca.
Fortsättning följer, bitches.
R out.

onsdag 24 mars 2010

Dagens nyheter

Påminn mig om att aldrig åka till Island.
_______________________________________
Hälsoartikel, avd Är detta verkligen en nyhet?
_______________________________________
Fis inte i fängelset - du kan hamna i skvallertidn... förlåt, Metro
_______________________________________
Och, för er som missat; spaltmeter med Sveriges viktigaste inrikesnyheter!

Anna Nicole Smi.... menar; Smurf?Public Service-dagen 2010...

...tycks det vara idag.
Förenen eder telefonterrorister, dörrknackare, buskkrypare, svindlare, byråkrater, monopolförespråkare och fönstertittare.
Äntligen en dag speciellt tillägnad er!
En applåd till Rövartjänst och deras parasitanhang.
Ps. Jag såg Jurassic Park häromdan med helt nya ögon; något som sedan länge borde varit dött, mot alla odds aktivt i modern tid - varför inte? (Filmen slutade dessutom med att huvudpersonerna fick fly landet för att undkomma styggelserna. Var tredje månad, när RiKAB´s ockerfaktura dimper ner, får jag samma känsla.)

tisdag 23 mars 2010

Tjugotredje i tredje anno tvåtusentio (inte tjugohundratio=babyspråk)

Tisdag och ny vecka. Igår brydde jag mig inte om att blogga, eftersom inget speciellt hänt sedan vi väckte grannarna hemma hos Freddelito i lördags.
Aprpå det; Jag måste erkänna att de är värre än mina granar, inräknat de på Esplanaden. På klockslaget 23.05 stod en gnällf***a och tokringde på dörren och tyckte att vi skulle dämpa oss. Det är humor på hög nivå, vi spelade normalhög bakgrundsmusik och kunde samtala på normal volym utan problem.
Men ok, vi sänkte volymen ytterligare och fortsatte snacka väder och vind, men detta var tydligen heller inte tillräckligt. 23.10 återkom tidigare gnällf***a men nu i sällskap med en till, yngre lärling i gnällandets ädla konst.
Jag vet inte om den förstnämnda klonat sig själv i sin lyhörda lägenhet via kreativ celldelning eller bara värvat anhängare till sin sak, men helt uppenbart hade hon för lite hobbys och för mycket issues...
Vid tvåtiden gav vi upp hoppet om en fortsatt ostörd sammankomst och jag gick hem (ok, det var inte enbart av den anledningen jag gick hem, orkade inte festa till det fullt ut efter en lång arbetsdag... börjar bli gammal, kanske).
Söndagen var som vanligt lugn. Fick besök av Lindsey, vi kollade på några filmer som hon hyrt och ett par stycken jag roffat åt mig från Fredde.
Igår fick jag besök av morsan och hennes karl. Kaffe och kaka. Jag hade hoppats få min nya säng levererad, men madrasserna till sängramen har inte kommit. Typiskt. Jobb 13.30 till 22.15 på det. Avskyr kvällspass nästan lika mycket som gnällf****r.
Idag kör jag åtminstone dagpass, till 18.15. Därefter ska jag och farsan köra ut min säng till morsans karl som köpt den. Själv ska jag övernatta på soffan tills Mio behagar få hem madrasserna, men det funkar, soffan är bred och skön, och man sover utmärkt i den (och den är fortfarande till salu).
Utöver det, not much to tell. Än så länge...
Jag lämnar er så länge med en skön demotivator. Hugs and love.Dagens kontaktannons