fredag 5 mars 2010

Frosseri

Blev storslam i form av Sinnenas Meny på Viktors ikväll igen. Exklusivt, men nu var det ju ett par månader sedan senast ändå.
En bra avslutning på dagen, ligger just nu orörlig och stinn som en fettisdagsdeg i soffan.
På bilden: Löksoppa med druvmust, brioche och halstrad anklever. Mumma.

En liten fräckis

Två tjejer sitter och pratar:

- Vi hade sex igår, katastrof! Han kom från jobbet, åt middag på 3 min, vi hade sex i 4 min och 2 min senare somnar han! Själv då?

- Fantastiskt! Han bjöd mig på middag på en restaurang jag valt, vi promenerade hem i ungefär 1 timme. Väl hemma tände han några ljus och så hade vi förspel i 1 timme, vi hade underbar sex i minst 1 timme, och till slut, tänk dig, vi pratade i 1 timme! En saga med andra ord...


Deras respektive sitter och pratar:


- Vi hade sex igår. Underbart! Kom hem från jobbet, middag är redan serverad, käkade, hade sex sen somnade jag. Kan inte bli bättre. Själv då?

- Katastrof! Kommer hem från jobbet, elen hade gått. Fick bjuda tanten på middag, inte gott men dyrt, hade inte råd med taxin så vi fick promenera hem. Kommer hem, ingen el, fick tända några ljus så man ser. Var så arg att det tog 1 timme för mig att få upp den sen kunde jag inte komma på 1 timme. Frustrerande! När jag äntligen kom kunde jag inte somna, minst 1 timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka ihjäl mig!
___________________________________

Slutligen; hur du gör ett gatuklipp på ett mindre schysst sätt:

 

Trevlig helg, alla!


Dagens demotivator: PotentialThat girl next door

Alltså, så fort man känner att man åstadkommit något så kommer det alltid någon och gör det bättre.
Ett av mina stoltaste ögonblick var då jag köpte lägenheten på Mariestrand. En rymlig tvåa, nybyggd, fräsch, extrautrustad för femsiffrigt, stor balkong, nära till både natur och city och allt det där.
Den låg förvisso bara på första våningen, varje våningsplan blev 20 000 dyrare ju högre upp man kom, men hade jag vetat att boräntorna skulle gå ner såpass som de gjorde så hade jag satsat högre.
Men jag blev nöjd, det är första gången i mitt liv som jag ägde något så... stort.
Det finns ju förstås alltid de som ska vara värre, och överträffandet kom från oväntat håll...
Lindsey är från och med mitten av juni nämligen också stolt ägare av en Mariestrandstvåa! Självfallet nöjer sig inte den damen med ett sketet förstavåningskontrakt, nej då, tredje våningen ska det vara.
Rostfria vitvaror, custom-golv, fondvägg, specialkaklad dusch, endast det bästa är gott nog.
And here´s the kicker; den ligger i mitt hus...
Det är nästan så jag måste se upp till henne. Åtminstone bokstavligen.

Fredagsrock: EMPBurn it down
Ps. Glöm inte rösta fram EMP till Rockweekend i Söderhamn på http://www.rockweekend.se/2010/backstage/rockfighten .

torsdag 4 mars 2010

Kolabatteri

För en tid sedan beställde jag en full-HD-videokamera via nätet, och konstaterade kanska snabbt att batteritiden på ca 90 minuter inte uppfyllde mina behov. Raskt beställdes ett extrabatteri från Cyberphoto.se.
Dagen efter, dvs idag, fick jag batteriet budat till mig personligen, imponerande! Inte nog med det; då jag öppnade försändelsen hittade jag förutom mitt batteri 6 kolor!
Alltid trevligt med företag som lägger ner lite extra kärlek på sina kunder, hatten av till er!

tisdag 2 mars 2010

Wrestlemania närmar sig

Det 26:e årliga Wrestlemania(t), även känt som Amerikansk fribrottnings Superbowl och "the grandest stage of them all", är nu bara 25 dagar bort. Spektaklet äger i år rum i Phoenix, Arizona, och sträcker sig över flera dagar med själva huvudshowen på söndag 28/3.
Det sägs att ringsidebiljetter (se bild) till detta superevenemang som ofta drar mellan 60 000-80 000 besökare (för att nämna siffror i underkant), går loss på femsiffriga summor i år.
I en av matcherna går min favoritbrottare, Undertaker (debut WWE 1991), en streak vs. carreer-match mot Shawn Michaels (debut WWE 1988), vilket i korta drag innebär att om Shawn Michaels vinner, så sätter han stopp för Undertakers historiska winning streak i Wrestlemanias som i skrivande stund ligger på oöverträffade 17 raka vinster! Vinner däremot Undertaker, så måste Shawn Michaels lämna WWE för gott.
Oddsen talar mot Michaels, men han lyckades med konststycket att pensionera den i wrestlingsammanhang legendariske Ric Flair, så allt talar för en episk showdown...

Strandad val...

...eller beach 2010? Mars månad avgör, jag har i alla fall tagit mig till gymet idag och tar just nu paus halvvägs in i passet. Yay.

måndag 1 mars 2010

Grattis yxskaft

Om du vinner närmare 100 000 kr ombord på ett flygplan, och blir så frustrerad över att inte få pengarna i handen direkt att du äter upp lotten, är du då verkligen mogen att hantera sådana summor..?

Dagens kontaktannons