lördag 20 februari 2010

Stadium, 07.50

Brandrean är i full gång, tycks det. Med upp till 75% rabatt så tycks många Umebor ansett det värt mödan att masa sig ur sängen denna okristliga tid.
Själv hade jag inget val, då det är jobb till 16.30 som gäller idag, men även jag ska nog falla till föga och kolla in rean på lunchen. Jag skulle om inte annat behöva nya solbrillor, rea eller ej.

fredag 19 februari 2010

Fredagsrock: BREAKING BENJAMIN


Breath

torsdag 18 februari 2010

Nyförvärv med hög upplösning

1920 x 1080 pixlar närmare bestämt. Full HD. Då jag alltid drömt om att ha en sådan gjorde jag härom veckan slag i saken och införskaffade en. Den första reaktionen var "man får då inte mycket för pengarna nu för tiden"; kameran är ungefär hälften så stor som jag förväntade mig då jag beställde den, men jag har till min stora glädje kommit fram till att den istället är ungefär dubbelt så avancerad, utan att för den skull vara speciellt komplicerad.
Efter några dagars användning (på bloggandets bekostnad, som ni kanske märkt), så har jag inte funnit några stora nackdelar. Filmkvalitén blir helt grym utom möjligen om du filmar i mörkare miljöer, och man kan även ta stillbilder i jpeg-format både utöver och samtidigt som man filmar. Internminnet är på 16 gig, men jag köpte till ett 32 gig SD-kort och kan därmed lagra drygt 5 timmars film på högsta upplösning.
Den enda -lilla- besvikelsen jag hittills upptäckt är att batteritiden bara rör sig om ca en timme, men kraftfullare batterier finns att köpa till. Batterierna har en extern laddare, vilket gör att man med ett extra batteri ändå kan filma medan det andra laddas.
Kort sagt; ännu ett bra köp...

Note to self, dagens inköp: solbrillor, solljus is a bitch sometimes, och hantelhandtag till mina lösa vikter som dräller i ett hörn.

onsdag 17 februari 2010

Dagens demotivator: Effort


tisdag 16 februari 2010

Lite goa klipp att förgylla tisdagen

Hungrig maskot:

Kul prank:


måndag 15 februari 2010

Godaste pizzan utsedd

Jag måste säga förlåt, alla pizzerior jag någonsin besökt, men ni behöver öva. För jag har ikväll korat den godaste pizzan jag någonsin ätit! Jag kan ärligt talat säga att jag hatar att lämna Nyköping bara på grund av denna pizza.
Läckerheten i fråga heter Basilico, och den vinnande kombinationen ser du genom att klicka på bilden. Skulle jag sitta på death row och få välja en sista måltid, skulle jag välja Basilico. Så är det. Du hittar mästerverket på restaurangen Black Angus (www.blackangus.se), och att besöka Nyköping utan ett besök här tyder på att du saknar smaklökar och/eller hjärnceller. Jag vet bara inte hur jag ska kunna äta pizza i framtiden, jävla Basilico, you ruined me for all other pizzas!

Dagens kontaktannons