lördag 13 februari 2010

Schlager (200?) gör ont
The GREEN grass


In the jungle, the mighty jungle...

...the lion gets a wet willy.

Dekadens i NKPNG

fredag 12 februari 2010

Nyköping pt 1

Det börjar ju bra..

Tre stadier i en mans liv

1. Singel

 

2. Gift

  

3. Skild

 

Fredagsrock: P. O. D


Alive

torsdag 11 februari 2010

30/4 2010...


Flickan med sädet i sig


Jag måste nog börja se Antikrundan oftare.
Hittills har jag nämligen haft uppfattningen att ett program om antikviteter och dess värde måste vara smått torftigt och tråkigt, men jag måste tydligen revidera den.

Sea street

Stor take away. Så jävla najs. Dags att frossa i bland det godaste som finns. En vacker dag ska jag lära mig laga egen sushi.

onsdag 10 februari 2010

Frågan för dagen

Till er tjejer: Det är ju känt att det oftast inte är populärt hos er damer, om en kille tänker på andra tjejer då ni har sex.
Men hur ställer ni er till om en kille tänker på en oattraktiv tjej, i syfte att förlänga akten (förutsatt att sexet är bra)?

tisdag 9 februari 2010

Bye bye Vista, bye bye

Äntligen har jag fått min Windows 7-uppgraderingsskiva. Inte en dag för tidigt är det alltså dags att bli kvitt Vista, denna parentes i operativsystemens historia.
Av de utlåtanden jag fått om Win7 är ca 80 procent positiva, till skillnad från Vista, där betyget är närmast det motsatta. Återstår att se om det stämmer, men jag har upplevt Vista som bökigt och tungdrivet, så förhoppningsvis blir detta till det bättre. Sov gott när ni lägger er alla.

måndag 8 februari 2010

Ny vecka...

Yay, måndag. Fem dagars allvar tills det är dags besöka Nyköping. Jag hoppas det går fort...
Jag försöker hålla mig sysselsatt med bloggen "Dagens lokaltidningsbesvikelse" på mina lediga stunder.
Bland de bättre inläggen finns denna, denna och denna. Man måste älska ilandsproblem. Självklart kan även Aftonsladdret dra sitt strå till stacken.
Bonus för denna; jag har sagt det förut - koppla hundarna, om du äger en. Får du en hund tågdödad borde det ringa en klocka. Efter att en andra blir dödad - definitivt. Får du en tredje dödad skriver du inte till lokaltidningen och beklagar dig...

Dagens kontaktannons