lördag 6 februari 2010

Det är något...

...med äkta champagne. Det slår faktiskt de flesta vanliga viner, och jag börjar i ärlighetens namn förstå varför champagne står i egen liga.
Louis Roederer är en av de mer delikata av de jag testat.
Rekommenderas varmt. Kall.

fredag 5 februari 2010

Dagens idolbild: Mr Condom

 
Det är snudd på (?) barnmisshandel.


Fredagsrock: DROWNING POOL


Enemy

...och på den lättsammare sidan gatan; en berättelse om barnaskötsel och julefrid.

torsdag 4 februari 2010

Att förbättra Windows

Suck. Igen. Här trodde jag att jag köpt en snabb dator; bra processor, 4 gb RAM, 300 gb hårddisk, schysst grafikkort.
Olyckligtvis fick jag den med - ni gissade det - Windows Vista.
Idag har trots allt varit en bra dag; Vista har bara tokfrusit en gång och visat blue screen of death en gång.
Väl hemma från Skellefteå startade jag upp den för att se färdigt filmen den avbröt på bussen, det var för en timme sedan. För 40 minuter sedan klickade jag fram kontrollpanelen för att justera mitt användarkonto, ni ser på bilden hur långt jag kommit med den saken. På bilden syns också Microsofts lustiga lilla ruta "Hjälp oss förbättra Windows". Wow. Var ska jag börja? Ni är ju så rökta ändå. Vad sägs om ett operativsystem som utför mina kommandon innan skärmsläckaren går igång? Jag som inte ens hunnit lägga över en enda porris på datorn än...
Nu dök i alla fall den aktivitetshanterare som jag försökte starta för 10 minuter sedan upp. Hoppet lever. Tills jag får min uppgraderingsskiva med Windows 7 tycks jag dock få stå ut med den parentes i operativsystemens historia som är ökänt som Vista...

On the road again

Dags att ta en endagstur upp till Skellefteå igen i diverse ärenden. Utsikten från bussen bjuder på träd, träd och mer träd.
För att komma iväg i tid var jag tvungen stiga upp 5.30 för att hinna med bussen 6.55. Jag slutade 22 igår kväll och kom hem kl 23, lyckades inte somna förrän 1, så 4 1/2 timmes sömn blev det. Jag är inte småbarnsförälder, så jag är inte van vid detta...
Att sova på bussen är dessutom svårt då busschauffören, en medelålders hurtfrisk herre, tar varje chans han får att påminna om bälteslagen som de flesta till hans förtret tycks nonchalera ändå... Dessutom glömmer han alltid säga att man måste trycka på stoppknappen om man vill stiga av på nån avkrok på vägen vilket leder till ett extra utrop efter hållplatsens namn att vakna till. Suck.
Nåja, nu är Bureå passerat så snart är jag framme i hembyn igen...

onsdag 3 februari 2010

Alternativ till Wiibowling?

Något av en stående klassiker på mina fester, nästan lika givet som Grevinnan och betjänten på nyårsafton, har varit Wiibowling.
Nu kanske det äntligen finns ett alternativt spel; Buzz quiz TV!
Självklart ska spelet testas fredag.

tisdag 2 februari 2010

Nya näringsprodukter

Tog idag emot en ny, stor laddning med världens bästa näringsprodukter!
De, ihop med träningen med mitt nya gymårskort, ska få fart på formen och framför allt öka prestationsförmågan överlag.
Jag mår aldrig så bra som när jag äter rätt i kombination med Herbalife, och efter lite julslarv är det dags att ta nya tag.
På grund av vissa i fjol oförutsedda händelser, kommer jag behöva nå strandformen tidigare än vanligt i år... mer info om det senare. Sov gott alla.

En update

Tre av fyra arbetsdagar avklarade. På torsdag ska jag åka upp till Skellefteå i ärenden, och fredag blir sista passet för veckan. Det ska avrundas med wii, ps3 och senaste spelet Buzz där jag har för avsikt spöa Lindsey rejält...
Ikväll blir det vila (sovit riktigt illa inatt), förutom 30 min på Orbitrek.
Och det vore ju inte en blogg utan ett fashion statement emellanåt; jag har nya mystofflor som grädde på moset, och snart blir det hamburgare (tack Fredde).
Vänligen bortse från mina bleka vinterpåkar.

måndag 1 februari 2010

Pumpahönan

Hell´s Kitchen har länge varit en av mina favoritserier. Den inleds alltid med att de tävlande tillagar sina signature dishes; den rätt som bäst beskriver deras kvalitéer som blivande mästerkockar.
Säsong 4 bjöd på en av de mer unika rätterna, tillagad av Petrozza. Hur många gånger jag än tittar på detta klipp, så garvar jag varje gång; killen har alltså tryckt ner en pärlhöna i en pumpa i ett försök att imponera på Ramsay...

Dagens demotivator: Dysfunction


söndag 31 januari 2010

Söndagsfrosseri

Linda har sina ljusa stunder; vad slår kvällsfika i form av godis, panna cotta och kir royale (champagne och creme de cassis)..?
Och japp, styrketräningen går strålande :)

Man borde inte skratta...

...men hur normalt är det med fettfobi?

Space invaders

Här bjuder man på lite finvirre, och plötsligt är man ordförande i kardborreklubben?!

Det lilla sneda xtra

Vi är några stycken som alltid haft lite svårt att följa fröken Annies blogg, mestadels för hennes oförmåga att vända bilderna rätt i sin mobil före hon skickar upp dem på bloggen.
Varje kameramobil med självrespekt har idag ett medföljande bildbehandlingsprogram som lätt kan tillämpas för att lösa problemet med felvända bilder. Något sådant program verkar dock sagda bloggerska inte ha lika stor koll på som formeln bröst = $, så vad göra för att bli av med nackspärren?
Jo, man köper en minilaptop.
Tack snälla Annie för tidernas bästa ursäkt att bränna iväg ett par tusen; nu kan vi äntligen följa bloggen som det var menat!

Valfritt blondinskämt här.

Dagens kontaktannons