tisdag 12 oktober 2010

För att sammanfatta

Dag numero 2 av 7 på denna nya, spännande vecka! Efter en över förväntningarna trevlig visit till Sollefteå (undantaget vissa faktorer), så ska nu kurvan svänga ännu högre. Denna vecka jobbar jag bara till och med i morgon, och är därefter ledig till tisdag nästa vecka? Varför? För att jag kan... Skämt åsido så lär jag få jobba in det vid senare tillfälle.
Måndagen blir dock en renodlad semesterdag som jag tagit ut i syfte att hinna tillbaka till Umeå. På söndag ska nämligen jag och Lindsey gå på Volbeats spelning i Sundsvall, vilket vi sett fram emot i flera månader, och jag är skeptisk till att jag kommer vara körduglig den kvällen...
Vi åker dit redan på lördag, med mellanlandning på Ikea (vi har inget egentligt ärende dit, men man kan liksom inte besöka Sundsvall utan Ikea, det hör ihop) och har boende klart på Knaust. Nu då jag ändå rör mig bakåt i tideräkningen så kommer det ju en torsdag redan om ett par dagar, och då ska vi tillaga något jag aldrig gett mig på förut, nämligen strutsfilé! Efter vårt Sollefteåbesök stannade nämligen jag och Lindsey till på en strutsfarm utanför Örnsköldsvik och shoppade.
Det blev dock inga strutsägg; de är stora som volleybollar och farmen ville ha 300 kr /styck. Då nöjer jag mig med reguljär omelett. Men jag har höga förväntningar på köttet då det är ett magert kött som lär påminna en del om oxfilé. Recept googlas dagligen, för att hitta uppslag till något kulinariskt inför torsdag, vilket osökt för mig till onsdagsutflykten (imorgon kväll), nämligen ett besök på Viktors #2 i Umeå; Sävargården.
De har en björnstek som jag är lite nyfiken på...
Fler sammanfattningar kommer allteftersom så besök snart igen!

0 kommentarer:

Dagens kontaktannons