måndag 24 maj 2010

Flashback från lördag

Detta lär enligt anonyma källor vara undertecknad på väg hem från krogen (jag är den övre).
Själv har jag ingen kommentar.4 kommentarer:

Lindsey sa...

Vem är den undre då? =O). Var det där det bästa du kunde hitta som sista-minuten-ragg =O). Efter att ha sett det där så förväntar jag mig en stor fläskfilé, griljerad skinka och mer därtill hemma hos dig ikväll ;O).

r1ll0.blogspot.com sa...

Lindsey >>> Fixa Jack så grejar jag grisfest :)
Jag har redan riggat upp ett 2 m halsterspett på balkongen. Jag var ute i skogen och högg ved igår, och har brett ut 5 rullar ugnsfolie så att inte altanen ska ta eld. I morse penslade jag suggan med 12 liter marinad och slängde upp henne över balkongräcket. Grannarna under var inte nöjda, men hon får ligga där och droppa av tills jag kommer hem, tänkte jag.
Du får fanimej hjälpa mig att trä henne på spettet, hon vägde närmare 250 kilo.
Har du pommes?

Lindsey sa...

Rickard: Jack har tydligen flytt landet och gömmer sig någonstans i Mexico. Så då måste jag hitta ett expressflyg per omgående för att smuggla in honom igen.

Jag tycker det var en liten jävla gris du hade hittat. Hade förväntat mig minst ett par ton iaf =O). Men då hade nog din ballis brakat igenom vid det här laget. Så din futtiga 250kg får duga.

Pommesen kan bli lite värre, då det tagit slut i butikerna. Detta pga att butikerna inte har råd att köpa in då potatispriserna har stigit något enormt. Men jag kan alltid skala av bark från träden och fritera?

r1ll0.blogspot.com sa...

Lindsey >>> Jasså, Jack har emigrerat till Mexico. Sicken tur att han troligen är i gott sällskap med fröken Tequila då, lyckas du importera dem båda blir det bonuspoäng och guldstjärna.
250 kilo sugga räcker långt, jag vet ett par gifta män som kan intyga detta... I vårt fall så blir det alldeles säkert tillräckligt, tänk på att vi måste lämna plats åt bira. Vad gäller bark så undanber jag mig fler vegetariska recept.

Dagens kontaktannons