fredag 25 december 2009

Fredagsrock: THOUSAND FOOT CRUTCHPhenomenon

torsdag 24 december 2009

En julhälsningSom "24"-fan, kan jag heller inte låta bli att dela med mig av nedanstående klipp som jag hittade på Metro, där Jack Bauer förhör tomten. Hoppas ni alla får en bra jul... om nu Tomtefar släppts från CTU vill säga.

onsdag 23 december 2009

Grisigt

Skinkan är klar, och god blev den! Perfekt smörgåsbredd.

Julsnaps

Kanske denna skulle vara en trevlig liten stänkare till skinkan? Flarran är ju snygg, och ska man tro på skräveltexten så lär den vara finkelfri...

tisdag 22 december 2009

Tungt men billigt

Så har jag bränt 83 av mina resterande 91 kronor på lönekontot på julmat. December har verkligen gjort negativt intryck på ekonomin, men vid midnatt trillar det in friska slantar som tur är.
Imorgon ska majoriteten av julmaten inhandlas, så jag fokuserade på att handla de tunga men relativt billiga sakerna idag; potatis, julmust, köttbullar och storpack rödbetssallad.
Imorgon grejas småplock som sill och lax, mycket i kvantitet men lättare i vikt. Ger nog bra styrketräning att kånka hem ändå.
Apropå det så har jag ett gymårskort att betala som lär ge en buckla i januaribudgeten.
Som tur är så är hotellfesten till nyår klar och betald, men alla övriga utsvävningar får sättas på paus så länge.
God jul läsare, r out.

Umeå, Vänortsparken 15.08

Mysigt värre.

Bögigaste spelen utsedda

Gaytidningen Out har listat vilka spel som är bögigast.
Gillar du exempelvis Street Fighter eller Mortal Kombat så löper du risk utlösa det rosa paljettlarmet hos din omgivning...
Även Duke Nukem finns med på listan, och med tanke på hans oneliners nedan, så måste jag ge dem rätt på denna åtminstone.


En tanke; var Duke Nukem inspiration för Jim Carrey inför "Mina Jag och Irene"? Hank låter kusligt lik mr Asswhoopin.

Klämmer in lite Star Wars-humor också. James Earl jones, som gör rösten till Darth Vader, har en diger lista filmer i bagaget. Detta är resultatet om vissa av de replikerna tillämpas på Vader.


måndag 21 december 2009

Paketerat

Så var äntligen julklapparna inslagna och prydligt placerade (?) under granen. Det är nästan så man börjar få julstämning.

Dagens kontaktannons