lördag 19 december 2009

Lördag med Björn

Ännu en lördag på jobbet.
Som tur är väntar fest med Åke, Linda x 2, Mia mfl då jag kommer hem. Tills ev bildrapport avläggs senare så får ni hålla tillgodo med en Björn Rosenström-special.


fredag 18 december 2009

Nedräkningen till 2010 års biohändelse har börjatOne, two, Freddy´s coming for you... 2010-04-30.

Fredagsrock: TWISTED SISTEROh come all ye faithful

torsdag 17 december 2009

Jultallrik med jobbet

Det kallskurna är fixat.
Det småvarma kommer sedan.
Hur jag ska komma i nyårskostymen fixas när jag vågar tänka så långt.

Dagens ord: Anatidaefobi
onsdag 16 december 2009

Ljuva ledighet

På grund av min kommande kämpainsats i form av ett sexdagars arbetspass som tar sin början fredag, så har jag idag och imorgon belönats med två lediga dagar vilket är skönt så här mitt i veckan. Att slippa ställa väckarklockan en vanlig blåjävla tisdag är en oerhört skön känsla som nästan gör det värt att jobba lördag. Lördag och söndag är hur som helst dagpass, vilket gör att jag har kvällarna fria för... andra aktiviteter.
Just denna helg kommer en stor del av dessa aktiviteter baseras på min gode vän Charmbullens önskemål.

Japp, han har sparkats ut från Nyköpings kommun nu igen och behöver någon att glögga med, så undertecknad får agera värd, och förhoppningsvis kommer kvällen bli alldeles... alldeles underbar.

Tyvärr så tycks inte min partner in crime Lindsey ansluta sig eftersom hon ska åka till Sollefteå för julfirande... eller nåt... men förhoppningsvis så får vi sällskap av ett gäng annat löst folk som vill fixa en rolig kväll.
Apropå ms. Lindsey så är hon som tur är tillbaka lagom till nyårsfirandet, vilket detta år kommer gå av stapeln på Scandic hotels tionde våning, med skön utsikt över stan då fyrverkerierna går av. Nyårsbuffén är given då vi går in i decennie två.
Now a time får smörgåstårta.
Goder afton.

tisdag 15 december 2009

Storbesök

"Ja hallå, det var från Radiotjänsts fönstertittarservice... Vi ser att du glömt anmäla tv-innehav..."

Tisdag

Ny vecka, nya utmaningar. Och gårdagen var sannerligen en utmaning. Redan då jag steg ur sängen märkte jag att jag var mer sliten än vanligt. Nog för att lördagen var rätt våt (tack alla som joinade), men jag var stel i hela kroppen, magen var i olag, jag hade iskalla händer och kände mig allmänt åt helvete.
Väl på jobbet var det inget bättre, men jag uthärdade dagen trots ett par försök att kompa ut. Kvällen tillbringades framför TV´n i frossa. Mindre mysigt, fick mig i säng vid 22 i alla fall.
Idag mår jag lite bättre men känner mig fortfarande förkyld och magen bråkar. Nåja. Lika bra beta av en förkylning före jul, så att jag förhoppningsvis kan vara frisk då istället, och eftersom jag jobbar till helgen så har jag faktiskt två lediga dagar onsdag-torsdag att se fram emot. Jag ska köpa klart de sista julklapparna och bara kurera mig.
Sköt om er besökare, det ska jag...


måndag 14 december 2009

Dagens demotivator: Motivation
Dagens kontaktannons