lördag 28 november 2009

Helvete ocksåJag har nyligen köpt en ny utebelysning till balkongen. Kablar medföljde inte (tack så mycket, Clas Ohlsson) så jag frågade min alltid lika hjälpsamma farsa om han kunde bistå mig med en kabel + stickpropp. Via SMS fick jag svaret "slängt upp en på din balkong nu".
Detta var i förrgår, och jag hade ingen brådska att hämta in kabeln. Är inte ute på balkongen mycket ändå så här års.

Igår fick jag för mig att dra i mig en liten whiskypinne och allt, fredag som det var. Linda var här som assisterande iskubstillverkare, kan vi säga.
Framåt småtimmarna fick jag för mig att hämta in kabeln från balkongen. Låste upp balkongen och skulle gå ut - men dörrjäveln ville inte öppnas! Att döma av allt så fanns hindret på golvnivå.

Jag svor åt dörren, svor åt mitt liv, svor åt Gud, heliga ande och lilltoken Jesus, och försökte igen.
Samma resultat.
Att jag hade kunnat klättra ut genom fönstret intill balkongdörren och över till balkongen för att kolla vad som hindrade dörren slog mig aldrig.

Jag trodde min fina egenhändigt ditlagda träaltan svällt upp så dörren inte gick öppna, så jag satsade istället på en redig spark mot dörren. I fyllan finns inga andra lösningar än vilja, våld och vaselin.

Detta resulterade självklart enbart i att masonitskivan i balkongdörren lossnade. I detta skede lugnade jag mig och räknade till 50 - undantaget en buckla i golvet från en hantel, en repa i tapeten från en ommöblering och en buckla i diskmaskinen orsakad av en instabil gäst för ett halvår sedan, så är jag faktiskt jävligt rädd om min nya lya.

Idag är hur som helst sladden inhämtad och belysningen monterad. Snyggt blev det till och med, ni kanske får se sedan.

Selma säger: Men OJ vad intressesmurferna hoppar nu!

fredag 27 november 2009

Dagens citat: R1ll0

"I morgon kväll kan vi dricka efter förstånd.
I kväll dricker vi som vi brukar."


Fredagsrock: RAMMSTEINDu hast

...och en stor eloge till SAIK, nu tvåa i Elitserietabellen!

Klämmer in en fredagsfräckis också, tack till Conny:

Mannen kommer hem stolt som f-n och håller upp ett föremål för sin fru.

-"Titta vad jag har hittat ," säger mannen stolt. "Jag hittade den utmed vägen."

Frun tittar och svarar syrligt:

-"Ställ inte den i sovrummet bara."

-"Varför inte då?" säger mannen trumpet.

-"Jo, det är polisens fartkamera, och den tar bilder när det går för fort..."


Åsså tar vi i med en... tja, jag vet inte vad detta är riktigt. ReservRock kan vi säga.


Obama´s största utmaning


onsdag 25 november 2009

Granen är klädd...

...Men stjärnan... jag är osäker... Efter julgransmassakern i fjol är den inte riktigt sig lik. Vad kallas en stjärna som pajar nu igen? Supernova? Ser inte mycket super med den. Den ser ut som den har supit möjligen. Tror jag investerar i en ny imorgon, dags lägga in befintlig på rehab (=återvinning)...

Dagens demotivator: Dare to slack


tisdag 24 november 2009

Svartbygge

Julförberedelserna har inletts i hushållet. Ny julstjärna är inhandlad, och så även en julgran.
Den förra granen, som stod så röd och grann i stugan, kvaddades på ett spektakulärt sätt då vårt nyårsfirande 2008-2009 gick överstyr och julgransplundringen övergick till julgransbrottning.

Denna gång blev det dock en basic grön gran, men självklart ville jag rocka till den en aning. I skrivande stund väntar jag på att det första lagret med svart sprayfärg ska torka.

Självklart ska inte hela granen bli becksvart, men stammen och kvistarna ska skifta mot svart till tre fjärdedelar med bibehållen grön nyans längst ut.
Det är svårt få färgen att täcka till 100 % så skillnaden blir inte fullt så stor som jag hoppats på, men slutresultatet kommer ändå bli coolt.

söndag 22 november 2009

Tresiffrigt, yay

Tack alla besökare för gårdagens bidrag. Detta är första gången jag får över 100 spänn i pant. Pengarna går till pizza och chips. Hoppas alla haft en lika kul helg som jag!

Dagens kontaktannons