lördag 21 november 2009

Bra dag med Betner

På plats... Ska inte skriva mycket, då jag inte ser vad jag skriver eftersom jag skrattar så jag nästan gråter. Trevlig kväll alla!

fredag 20 november 2009

Dagens fräckis

Efter att parets bebis var född gick den panikslagna pappan in för att träffa förlossningsläkaren.

"Doktorn," sade pappa "Jag vet inte hur jag ska säga detta, men jag är ganska upprörd över att min dotter är rödhårig. Hon kan omöjligt vara min dotter!!"

"Nonsens," svarade läkaren. Även om både du och din fru har kolsvart hår, så kan en av era föräldrar bidragit med rödhåriga gener."
"Nej, det är inte möjligt," insisterade mannen. "Det är omöjligt, även våra föräldrar var svarthåriga och har varit det i generationer.."
"Okej," svarade läkaren, "Säg mig, hur ofta älskar du och din fru?"

Mannen rodnade lite, tänkte och svarade. "Jag har arbetat väldigt mycket det sista året, vi har bara älskat en eller två gånger ungefär var andra eller tredje månad."

"Aha, där har vi lösningen," svarade läkaren.
"Det är rost!!"


Fredagsrock: SALIVA... och SWINGFLY

Denna fredag hade jag beslutsångest.
Saliva var bestämd sedan tidigare, men så snubblade jag över svenska gruppen Swingfly och låten Touch and go.
Härlig låt, cool refräng, inte den typiska Fredagsrocken dock. Men ändå...
Äh. Det är det fina med en egen blogg: Varför ta en, när jag kan ta två.
Bonus på er, och ha en underbar helg!(Originalvideon till låten tycks inte finnas på Youtube med inbäddning aktiverad - dvs jag kan inte koda in den i blogginlägget - så det fick bli en hemgjord kombination av en suverän låt och en härligt blodig krigsfilm.)

Ladies and GentlemenTouch and go


torsdag 19 november 2009

Amazing horse

Jag satt just och ögnade igenom de ämnen jag oftast skriver om på bloggen och kom på att det var ett tag sedan jag körde en söt godnattsaga, och då jag gjort det brukar de oftast komma från de självmordsbenägna gynnarna på Happy Tree Friends.
Så denna gång, i ett försök till godnattsaga/-visa och Torsdagstechno, publicerar jag istället berättelsen om en man och hans häst.
Varning: Ej för minderåriga.Hm. Vid närmare eftertanke så kanske jag lägger Torsdagstechno åt sidan.


Back in the days

Esplanaden; den givna förfestlokalen. Bilden är ett montage men inte långt från en typisk fredagkväll som den kunde se ut...


Och här en panorama:


Svunnen är också tiden då man mot en cigg och ett sexpack kunde få Mank att vinterbada - killen har gått och fått jobb, så han är självkrökande numera.
Hans storkpose på Nydalasjöns is, avd. "Department of silly walks", är dock en klassiker.


Också ett Esplanaden-ögonblick; saknas engångsgrill, tillsätt bara tändvätska i Stefans öra och stoppa ner prinskorven. Mank är sous chef.


När Fjellmanskan är törstig så ska det gå undan!


Trädkramarna i Nyköping spanar efter miljöfaror.
Eller så kliar det bara.


Samtliga bilder från Apberget.se.

Antingen så nalkas årets ljusfestival...

...Eller så har något enormt fetto glömt sina strumpbyxor på tork i stadsparken.
Någon som vet?

Selma säger: Försiktigt med vad du säger om fe... jag menar överviktiga, du är inte mager själv.
Det är konst fattar du väl? Konst är konst, oavsett om det innefattar att tillverka massvis med skit eller fejka psykbryt. Obildade människa.

Multimedia message

En hyfsat trevlig arbetsdag har avrundats med en mycket trevlig middag på Eurasia ihop med Fredrik och Fjellmanskan, tack för trevligt sällskap!
Utöver det; Ett sista lager lack och hyllorna (passande nog av modell "lack" från Ikea) har ikväll äntligen antagit rätt nyans. Sov gott allihop.

onsdag 18 november 2009

Dagens Youtubegodis

Paul Nicklen plåtar för National Geographics och var på jakt efter att fota en sjöleopard, och träffade på denna sköna typ som tvångsmatade honom i filmen nedan...The horribly slow murder with the Extremely inefficient weapon:Internet Helpdesk (gammal, jag vet, men aldrig irrelevant. Känner igen mig skrämmande väl.)

tisdag 17 november 2009

Jobbigt till jobbet

Efter ett trevligt storfrämmande som hållit igång huset i dagarna tre och bidragit till att innehållet i min vintunna närmast halverats (vi hjälpte alla till), så är det dags för vardagen att ta vid.
Mitt arbetspass idag spände mellan 13.30-22, och då jag kände att lite motion kunde vara på plats efter en våt helg bestämde jag mig för att promenera till jobbet.
Jag har tidigare klarat sträckan på ca 45 minuter så jag gick hemifrån 12.40.
Sedan gick jag fel. Därefter fick jag mobilsamtal, och gick lite galet (killar och simultanförmåga går inte ihop).
Efter avslutat samtal genade jag, och var vilse, varpå jag vek av tokigt. Kort sagt så kom jag 20 minuter sent till jobbet, blöt av regn och med gyttja på skorna. Träningsvärken börjar nalkas i skrivande stund.
Nej, tacka vet jag onyttigheter, motion är bara frustrerande. Det verkar annars som om jag måste lära mig hur gps:en i mobilen fungerar...

måndag 16 november 2009

Gordon Ramsay gästar Top Gear

Som stort fan av såväl Gordon Ramsay som Top Gear var förstås detta klipp ett fynd.
Jag tror aldrig jag sett Ramsay garva så mycket under så begränsad tid, men så är idén med matlagning under huven rätt underhållande...

Dagens kontaktannons