lördag 14 november 2009

Kärntruppen


Mia, Johan, Åke och Marika ingick i det sällskap som gjorde kvällen mycket trevlig.

fredag 13 november 2009

Djuriskt

Klockren är rätta ordet.

Och ni håller er väl borta från svin i helgen?

Ptja...

Jag har ju i och för sig haft sämre torsdagar, än inventariegranskningar av S80 i närmare halvmiljonsklassen. Hakade med farsan till föreningen Aktiespararnas träff i Bilbolagets lokaler ikväll, och passade självklart på att provsitta de nya modellerna. Visst ser man grym ut bakom ratten på en sån här sosselåda?

Tengil vill höra vår åsikt

Alla har vi läst, eller åtminstone hört talas om Bröderna Lejonhjärta.
Berättelsen är en underbar sagoberättelse skriven av Astrid Lindgren, och den handlar om ett par heroiska bröder, som via en tragisk olycka båda dog hjältens och den oskyldiges död, och återförenades i ett land - Nangijala - i livet efter detta.

Jag råkade av en händelse stöta på en flyttkartong innehållande några gamla böcker härom kvällen. Jag vet, himla sammanträffande va?

Selma säger: R, din jävla lögnare. Du försöker bara väva ihop en bra barnstory med ditt eget hat mot förmynderier. Var i helvete är mina fiskbullar?!


Okej, okej. Men likheten slog mig ändå; Landet Nangijala var uppdelat i två delar, Körsbärsdalen och det tillfångnatagna Törnrosdalen, och de hålls båda gisslan av en tyrann, Tengil.
Mot slutet av boken/filmen så uppenbarar sig Tengil i ett "demokratiskt försök" att hitta "förrädaren" Mattias, våra hjältars adopterade "morfar".
Precis så tycks nu Radiotjänst ha öppnat ett "Åsiktstorg", förmodligen eftersom de hört röster höjas mot deras verksamhet, och de vill spåra dess fiender.
Well, ta-daa. Som stolt medlem i FNT så kan jag länka till svaret här.
Selma säger: Skiiiiit alltså, du är inte lite nojig! Du har rätt i sak, men "Bröderna Lejonhjärta" och Radiotjänst?! Gå och sov! Klockan är snart tre på morgonen, du har för mycket ledig tid...
...Fiskbullar? Nu? Snälla?
Naturligtvis är detta "Åsiktstorg" endast ett sätt att göra sken av att bry sig om allmänhetens åsikt då de av ren bekvämlighet kan fortsätta att gömma sig bakom en lag som inte många längre kan eller borde stödja.
Men Rövartjänst, likt Tengil, faller till slut. Jag förstår den tidigare tanken bakom avgiftens existens, men det borde vara allas rättighet att kunna välja bort den och tills den dagen kommer, står min champagne fortfarande på kylning och väntar.

Reviderat 091113:
Enligt en undersökning genomförd av Radiotjänst, förmodligen lika opartisk som TV-avgiften i sig, så har TV-avgiften en starkare ställning än någonsin!
Det första jag naturligtvis frågar mig är;
Kunde inte ett stöd för något som sedan två decennier varit lagstadgat varit självklart, om det haft en demokratiskt stöttad grund? Måste det skrikas ut i rubriken hur underbart mycket stöd avgiften har? Vem försöker vi övertyga? Jag bara undrar...
Brödtexten i undersökningen fortsätter:
"Den positiva attityden till tv-avgiften når rekordhöjd i Radiotjänsts årliga attitydundersökning. Hela 39 procent anger att de har en positiv inställning mot 25 procent 2005 och hela 75 procent är neutrala eller positiva jämfört med 64 procent 2005."
Som sagt; Vilka försöker egentligen Radiotjänst övertyga? Och vilka har de frågat? Sedan en tid har jag ägt en TV, och blivit trakasserad via telefon och fönstertitteri, men jag har aldrig blivit tillfrågad att delta i en undersökning...
Men det är ju bra, att den positiva attityden ökar. 39 % har en positiv attityd till TV-avgift gentemot 25 % år 2005. Undersökningen klargör dock inte om samma områden tillfrågats som i undersökningen 2005, eller varför de inte ens nått över 40 % något av åren.
Med andra ord; inte ens varannan person är positivt inställd till TV-avgift sedan undersökningarna inleddes år 2005 - och detta är bra siffror, enligt Radiotjänst.
Följande är hämtat ur undersökningsmaterialet:

– De positiva resultaten i kombination med den starka tillväxten av nya tv-avgiftsbetalare visar att tv-avgiften har en mycket stark ställning i Sverige säger Anna Pettersson, vd på Radiotjänst. Orsaken kan vara att fler tagit ställning i och med public serviceutredningen som presenterades i fjol. Radiotjänsts satsning på en tydlig och enhetlig kommunikation kan också vara bidragande.

Oj då, här ovan till höger råkade jag visst klippa in en bild föreställande ett par avgiftskontrollanter i färd att inkassera avgift av en fuskare, medan jag väntade på att Anna skulle försköna verkligheten färdigt. För att besvara:
Nej lilla Anna, ert fönstertittarprogram med tillhörande extrautbildning på att lyssna efter TV-apparater genom folks brevlådor kan snarare ha bidragit till att folk fallit till föga för era fakturor, men oftast beror snarare era extra inkomster på att medborgare precis som jag tröttnat på de stalkers ni använder er av.
Jag och många andra vill inte bo i ett Sverige där vi inte själva kan nyttja vår teknik som vi själva önskar.
Är det tillräckligt tydlig och enhetlig kommunikation för dig?
Du sa en sak till i slutet av ditt pressmeddelande, Anna Pettersson:
– Vi är med andra ord bättre på att betala tv-avgift än vad de flesta tror, det vill vi gärna berätta, avslutar Anna Pettersson.
Nej Anna Pettersson, "vi" är inte bättre på det än tidigare. "Vi" har bara fått fler trakasserande telefonsamtal.
Fler inbetalningskort.
Fler dörrknackningar.
Fler fönstertittningar.
Fler inpejlingar.

Selma säger: Tills Rövartjänst ger fan i att inkräkta på människors (och reptilers) privatliv, och ger svenska hushåll en demokratisk valmöjlighet att själva välja våra informationskällor, så har jag en lista vad ni kommer få i retur:
Fler lögner.
Fler svordomar.
Fler raka felaktigheter, att lägga i er redan växande hög.
Fler medborgare, som insett det felaktiga i ert tillvägagångssätt.
Fler förslag på alternativa lösningar, som så småningom - förhoppningsvis - kommer leda till er avveckling.


OK... Om ni fortfarande undrar utifall TV-avgift kan ha ett existensberättigande, låt mig avslutningsvis ge er tre exempel på motsatsen: 1, 2, 3 ... Jag kan fortsätta. Länge.

Fler frågor?

Fredagsrock: NICKELBACKBurn it to the ground

Ljuva ledighet!

Aaaah, första lediga dagen av fyra!
Förutom en helt underbar sovmorgon till cirka kl 10, så tillbringade jag eftermiddagen i gott sällskap nere på stan med julklappsshopping, varefter jag och farsan tillbringade kvällen på föreningen Aktiespararnas möte nere på Volvos utställningshallar.
Väl tillbaka hemma vid kl. 20 så väntade Åke i min lägenhet med ett par koppar glögg åt oss båda, varpå vi ägnade kvällen åt TV och gamla minnen.
Seriöst, R1ll0, din dumme fan. Ska jag börja korra direkt? Måste jag kontrollera dina backloggar?
Du vet att jag gör det!
Som idag; säkra källor säger att du tog ditt fjolliga arsle till Elkedjan och tillbringade minst 25 minuter i butiken, och försökte bestämma dig huruvida du skulle slänga 495 kronor på en storjävla apful 40 cm hög lampskärm i typ begagnat sandpapper, eller bränna 899 kr på en utebelysning aom inte Stevie Wonder kunnat montera rätt via sju armar och en 10 kubikmeters braillekarta.
Är du helt nötflängd?


Öhmmm... OK. Introducing. Samvetet och korrläseriet, den rödörade sköldpaddan Selma har gjort sig hörd.

Selma reviderar: Jaja. Husse har gjort sig hörd. Hela denna grejen med "en underbar sovmorgon till 10" skulle jag allt vilja granska. Jag säger shit no. Här hade jag kurat ihop mig, minding my own business, vid soffans fotände då husses bleka kadaver stapplade ut till porslinstronen alltför tidigt för hans eget bästa redan vid 09:15.

Fanskapet har ljudeffekter för sig som hyresvärden borde reagerat på låååångt tidigare. Om någon fått 'en underbar sovmorgon' så måste de haft gasmask på sig upp till våning 4, och öronproppar från botten till topp. Och hade jag inte parkerat min soppskål till kropp över husses plånbok, så hade han säkert tagit med sitt kreditkort till träffen och - återigen - inbillat sig att han är tätare än han är.

Jag får inga fiskbullar imorgon efter detta, men husse snackar skit. Och han spenderar mer tid på dass än en avigvänd koprofil på lavemang.
The truth is out there. In the frysdisk. Med the rätt defrosting. Och hopefully husse not reading, annars lär jag snart hamna där själv.
Mmmmm, hummersås.

onsdag 11 november 2009

Ny korre på R1ll0blog; säg hej till Selma!

Jag har ibland blickat tillbaka på tidigare blogginlägg, och i ärlighetens namn undrat vad fan jag svamlar om. De har varit elaka, osakliga och i vissa fall totalt oförståeliga.
Därför har jag nu anställt en korrekturläsare för R1ll0blog. Denna korre ska även fungera som ett sorts samvete för bloggen, och se till att den inte spårar ur fullständigt.
Jag lämnar därmed över tangentbordet till denna nya korre; den rödörade vattensköldpaddan Selma.

Tack. För att berätta lite om mig själv; Jag heter alltså Selma och är cirka 15 år gammal i människoår. Ingen vet vad det blir i sköldpaddsår, men gammalt är det och jag har stor livserfarenhet.
Jag kom till Rickard för ungefär 12 år sedan. Han bodde då i en radhuslägenhet på bottenplan i Skellefteå. Jag placerades i samma akvarium som min dåvarande pojkvän Fridolf.

Fridolf var en jobbig liten jävel som bara hade en sak i huvudet, precis som husse.

Hallå... va?!
Tyst nu. Eftersom hannar bland oss vattensköldpaddor oftast är mindre än honorna, som sig bör, så använde jag honom mest som fotpall för att ta mig upp på landdelen av akvariet. Varför ville jag då upp på landdelen? Jo, för jag har aldrig gillat akvarier, och la hela min vakna tid på att försöka fly ut ur akvariet vilket ledde till att husse och numera kollega R1ll0 helt sonika sålde akvariet och släppte loss mig och Fridolf fritt på golvet i lägenheten istället.

Förutom några mindre olyckor försökte vi göra våra behov i badkaret eller diskhon då det var dags för oss att bada och äta (vilket vi måste göra i vatten), och i övrigt så skötte vi oss själva genom att samla damm under soffan eller ha kapplöpning i hallen.

Då Fridolf efter flera månader inte fick komma till, så gjorde han en Davy Crockett och smet genom en öppen balkongdörr i ett obevakat ögonblick. Efter det har ingen sett honom. Jag saknar honom ibland; jag har ingen att klättra på längre.

Några år gick och jag hängde med R1ll0 vart han än flyttade, tills jag runt 2007 fick erbjudande att bli Au Pair hos en snäll familj. Där har jag nu bott tills min tjänst oväntat avslutades i oktober och jag flyttade in hos R1ll0 igen.

Jag ska göra mitt bästa att se till att han håller sig på banan i livet och i bloggen, så länge han betalar mig i fiskbullar, pellets och regelbundna bad.Bra att du är här Selma. Snabb avstämning med några frekvent förekommande ämnen?

Kör hårt.

Det skrivs rätt mycket om fester på bloggen. Åsikt?

Ett förbannat tjat. Fick jag bestämma skulle du skära ner. Plus att du dricker för mycket öl, det är knegardricka. Satsa på Gula änkan och kaviar någon gång istället.

Radiotjänst?

Du går rätt hårt åt Radiotjänst. De gör ju bara sitt jobb, precis som... tja, parkeringsvakter. De har ju trots allt lagen på sin sida. Det bör dock sägas att civil olydnad ibland kan vara på sin plats då lagen helt enkelt inte platsar i ett modernt samhälle. USA är ett utmärkt föregångarland i sagda ämne.
Det är exempelvis förbjudet att jaga kameler i Arizona, att väcka björnar i Alaska för att ta bilder på dem, och att bada vintertid i Indiana. Nämnas bör också att du inte får förvara glass i din ficka i Kentucky, i Nebraska blir du bötfälld om ditt banr rapar i kyrkan, och jag tvivlar på att många i South Dakota följer lagen om att inga hästar får komma in på Fountain Inn såvida de inte bär byxor...
I Sverige ska du betala TV-avgift om du äger en TV-mottagare oavsett om du nyttjar utbudet som avgiften finansierar. Sådan är lagen, men den behöver ju inte vara logisk som du märker.


Kvällstidningar?

Här hoppas jag kunna expandera min verksamhet med tiden. Den sköldpadda som korrläser och faktacheckar artiklar för Aftonbladet och Expressen gör inte sitt jobb. Jag tror dessutom att många artiklar skrivs av, och för, sköldpaddor. Men så länge R1ll0 ger mig mina fiskbullar så ska jag inte utforska mina karriärmöjligheter ytterligare för tillfället.

Linda Rosing?

Även här har du gått hårt fram och varit lite väl elak. Hon är ju inte bara dokusåpadeltagare, hon är ju faktiskt författare också, och en hel massa andra grejer. Kom faktiskt precis på en del grejer som inte lämpar sig här.


Fredagsrock?

Aah, här känner jag att jag kan lita på dig. Du har full koll och håller en bra blandning av nytt och nostalgi. Jag ska inte lägga mig i här, mestadels för att jag hör ruggigt dåligt. Den "rödörade" delen i min arts namn är något överdriven. Jag kan inte heller prata eller sjunga, men jag väser mer än gärna åt dig om du kommer för nära med foten. Får jag fiskbullar nu?

Snart. TV-programmet Idol?

Här har du fel! Deltagarna sjunger ju helt underbart! Och så är de ju så söta så, men det vet jag att du stör dig på - du är ju inte snygg så det gör nåt själv. Men jag har ännu inte hört ett bidrag i Idol som jag inte gillat. Men så var det ju det där med avsaknaden av öron igen... Fiskbullar?

Japp, det var Selma det. Fyra fiskbullar blir belöningen för den introduktionen. Och R1ll0 får fyra dagars ledigt för 10 dagars oavbrutet jobb, så imorgon blir det lite julklappsshopping, gym och annat kul.
Sköt om er.

Dagens demotivator: Consistency

Naket

Precis lika skamlöst som Aftonflummet, så räknade jag med att rubriken skulle intressera, och jag hade tydligen rätt. Välkommen!
Denna gång består "nakenchocken" i att Rihanna släpper en ny singel, och är, enligt AB, naken på omslaget.
Jag menar; Rihanna är ju läcker enligt mig, så precis som så många andra lösdrivande manliga surfare med tunnelseende ville jag naturligtvis spana in denna påstådda nakenhet, men var naturligtvis skeptisk från början - det är ju ändå Aftonbluddret vi talar om.
Mycket riktigt så var Rihanna inte naken, utan iklädd en svart dräkt som visserligen var avslöjande, men någon nakenhet var det inte tal om. Falsk marknadsföring igen alltså, men som vi vet är överdrifter, rena felaktigheter och Linda Rosing Aftongischets kännetecken. Jag ska göra en vapensköld till deras nöjesredaktion om jag får tråkigt på jobbet nån dag.
Jag måste också reagera på ett uttjatat ämne; hur kvinnliga artister måste ta till utseendet för att sälja sin musik. Alla de större artisterna spelar på sex för att kränga låtar; Madonna, Britney Spears (då det begav sig), med flera. De är ju redan berömda, och Rihannas musik är ju inte dålig! Inte min genre, men kan Basshunter få en låt som "Boten Anna" att slå utan att ta av sig ett plagg (tack för det) måste väl för fan en världsartist som Rihanna kunna sälja nya plattan utan hud? Inte för att jag klagar...
Idag jobbar jag i vilket fall sista dagen för veckan, och fredag är Åke tillbaka från besöket i Skellefteå med trolig fest som påföljd, ska bli kul.
Avslutningsvis vill jag bara förklara och illustrera hur Aftonsladdret definierar vad som är naket, och vad som är nakenchock. Bortse från den taskiga mössfrisyren.
Det övre fotot är en typisk nakenbild, enligt Aftonpladdrets definitioner. Notera huden som visas på armen, och hela den bara halsen med det nakna huvudet ovanpå.


Detta nedre foto är en klockren nakenchock! Samma enorma mängd naken hud som i förra fotot, men nu också med flera millimeters urringning!
Hade jag varit känd, som fröken Rosing eller velat bli, som Anna Anka, så hade jag ringt kvällspressen i detta nu... och det tragiska är att det förmodigen lett till ett mittuppslag.


Reviderat: Lindsey lämnade en kommentar, att min nakenchock förmodligen kan väcka anstöt hos vissa. Det sista jag vill är ju att någon ska få kåtslag på min sexiga kropp, så jag bytte ut bilden mot en Paint-redigerad, rumsren, version.
(Och det första jag skulle vilja är att få information utifall ett sådant kåtslag skulle inträffa.)

Ha en bra vecka alla.

Tack för snasket, Triss

Ibland har man tur. I väntan på bussen igår bestämde jag mig för att köpa en påse godis på pressbyrån för att ha nåt att göra. Kalaset gick på 27 kr.
Då jag stod i kassan bestämde jag mig för att göra något jag inte ofta gör; köpa en Trisslott för 25 kr. Skrapade den redan i busskön, och fick fram 25 kr i vinst. Skrapade där "gånger"-rutan och fick fram "2", så jag vann med andra ord 50 kr.
Jag fick alltså en godispåse och bättre humör för en kostnad av endast 2 kr. Tack, Triss.

måndag 9 november 2009

Betnér beställd


Lördag den 21:a ska undertecknad med trevligt sällskap kolla vad Magnus Betnér går för live. Ska bli jävligt kul, biljetterna är hämtade! Smakprov nedan.

I want to be like mommy

Kan vara läge att kolla ungarnas hemläxa en extra gång:

Dagens i-landare

Varför i helvete går inte golvvärmen i mitt badrum att ställa över 35 grader?!
(...vilket jag mest skrev för att min tidigare examensavhandling till blogginlägg inte skulle stjäla åskan från mitt inlägg om min och mr. Charmbulles utekväll på tavernan. Det vore ju fan om ni skulle missa det.)

söndag 8 november 2009

Hur du vet att 3:e världskriget inte brutit ut

Topp tre-nyheterna på Metro:

1. Misshandeln på spelare i Assyriska toppar förstasidan (sorry guys, men att ni fick spö hamnade på förstasidan på en av Sveriges största dagstidningar... när hände det senast? Det som hände er är inte rätt, men... damn).
2. Nya reglerna för våra vinterdäck är igenomklubbade. Folkmord och pågående inbördeskrig i världen är sekundärt. Jag saknar bara en prishöjning på mellanmjölken.
3. På tredjeplats finns ett Youtubeklipp. Jag repeterar; ett Youtubeklipp. Klippet visar hur ett fyllo öppnar en vinflaska med sin egen sko, på gatan. Underbart. Lika bra jag länkar dit direkt, så slipper ni utan korkskruvar fråga. Fyra solar, eller köp buteljer med skruvkork...
Varför faktiskt utföra journalistiskt arbete när man bara kan kopiera engelsk tabloidpress, eller ännu enklare Youtube, där man knappt ens behöver skriva något alls utan bara köra copy + paste på lite kod?
Med de kraven för anställning kan till och med jag arbeta på Metro.se:
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.
Ctrl+c, ctrl+v.

..."fääääärdiiiiig... my crap is done... lunch"?
Shut up, shut up, shut up!
Journalisthögskolan vaddå? Skämmes tammefan. Kommentera om du liksom jag finner nyhetsvärdet i detta parodiskt.
Metro missade dock att Linda Rosing, känd från lightporrserien Big Brother, har blivit betäckt igen och i och med detta gått upp 30 kilo (hur många procent botox/silikon?) vilket Expressen snappat upp.
Detta hade gett den uppenbarligen eftersträvade guldstjärnan i låtsasjournalistik.
Kan det vara så att Aftonbladet och Linda har någon sorts hotline dem emellan?
Jag kan tänka mig dialogen dagligen:
- Hallå Linda, det är Aftonbladet.
- Heeeej, jag kan inte prata nu, för mycket botox i läpparna.
- Aha, ska vi skicka över en fotograf?
- Jag vet inte... vill någon verkligen läsa om det?
- Absolut! Du har inte pumpat in mer silikon, eller blivit på tjocken eller nåt?
- Tjaaa... jo, jag väntar ju barn igen...
- Innebär detta att du fått större bröst utan silikon?
- Jaaa, jo... hur många timmar sedan var det sedan jag var på löpet?
- Minst 72!
- 72?! Skicka en reporter omgående. Och en fotograf, med vidvinkelobjektiv för pattarna.
Fan att ni inte har dokumentärfilmare som kan utforma en dokusåpa, typ "Den rätte för Rosing" men utan irriterande biroller...
- Du menar dina friare?
- Ja! De där mediakåta deltagarna.
- Inte för att vara fräck, men...
- Tyst! Skicka mig en check! Jag vill se fem nollor den här gången. Och vinkla mig som en normal person för helvete, med minst tre löp. Nu kan jag inte prata längre, jag måste gå ut i snöslasket och stelna lite för den här förbannade golvvärmen smälter all botox och jag börjar likna en TopHat under hårtorken.


Nåja. Metro valde istället
att fronta med den sunkiga storyn om den amerikanska skönhetsmissen Carrie Prejean´s sexvideo. Sex säljer, mmm, yummie, men ajajaj att inte prioritera fröken Rosing. Nu gjorde vi det för svårt för oss.
Allt fröken Prejean gjorde var att skylta med sin förvisso något inskränkta syn på homosexuella, för att liberalerna i USA skulle inleda verbal fribrottning med de konservativa.
Min personliga uppfattning är att båda lägren slösar energi, men jag avviker från ämnet.
min tid, på den gamla goda tiden, då allt man behövde var en kopia av Mammutnytt för att schasa bort brontosaurierna från gräsodlingen, fanns en go´ liten tidskrift som hette OKEJ.
Mycket var säkert kopierat, och det var närmast obligatoriskt med en liten intetsägande bildtext att sabba en annars cool bild på en samling pudelfrillor, men de la åtminstone fram skiten som sin egen grej.
Metro kanske borde läsa några gamla lösnummer; nöjesjournalistiken som där bedrevs ställer er i skuggan rejält som nöjesredaktion. Och, skamligt nog, som nyhetsredaktion.
Vill jag mena att det var bättre förr? Fan heller. Men i vissa fall fanns det de som faktiskt la ner mer energi än ctrl + c, ctrl + v och Rosing Rider Igen.
Man vågade mer - inte bara journalistiskt, utan överlag.
Vi har blivit slätstrukna!

Slutligen; 0-7 mot Finland i Karjala Cup.
Är Sverige slut som hockeynation? Bittert! Vad har hänt?!

Bonus-"nyhet" här. Den fick mig att dra lite på bisterbanden... Grym grej att göra mot familjen dock.

Fotnot: sökordet "Rosing" ger 630 träffar på Aftonbladet.se. Personligen är jag förvånad att det inte är fler. Vi har live-tv-sex, en bok, Fadde, skamlöst mediahoreri och diverse kemikalier för utfyllnad. Kom igen nu, Aftonbladet och Expressen, jag och alla jag känner har ändå tappat respekten och gett upp hoppet om faktiskt nyhetsvärde.
Go for da gusto och kör på fyrsiffrigt!

Reviderat 091109: Jag visste väl att Aftonbladet skulle ge sig in i kampen, se bild till höger. All världens problem måste vara lösta, världsekonomin i ordning och nyhetstorkan total, för en spermaförsäljare är förstasidesnyhet! Starkt jobbat, Aftonbluddret, jag visste att ni skulle göra en comeback men idag överträffade ni er själva!OK, my crap is done, det var kul medan det varade. Nu ska jag sortera navelludd eller annat mer värt min tid. R out.

Inpeperonical bastards

SHW

Se upp för fula ord och nakenhet... äh vad fan, ni som följer bloggen blir inte förvånade ändå. NSFW. Men... något säger mig att porrfolket jävlas med oss... ööhm, jag menar, sin trogna publik..? Holy cow...

(Killen - näste Jim Carrey? - får lite för mycket utrymme på bekostnad av läckra Jenna Haze, men jag hade inget att säga till om.)
Is he singing..?

PG Porn har fler uppslag, bl a detta och detta.

Dagens demotivator: Unique

Avd. Hur tänkte vi här då?

Gissa vad? Att ställa upp i tv är inte bästa sättet att hålla sånt hemligt...
Nåja.
Med lugnt tempo på jobbet en söndag som denna, så snubblar man över en del dumheter på internet som jag generöst tänkte dela med mig av. Apropå internet, vad är internet?
1996 förklarades det hela mycket utförligt av alltid lika allmänbildande SVT:Efter lite science, lägger vi till lite fiction:

XKCD.com har kompilerat nedanstående grafer, som enkelt (?) förklarar hur karaktärerna i bland andra Sagan om ringen och Star wars-filmerna förhåller sig till varandra längs enn tidsaxel. Jag gissar att de, precis som jag, har för mycket tid över:


OK, så science och fiction-baserna är täckta, dags att avrunda med parodi.
ComHem har gjort en jävligt skön reklamfilm med Judit och Judit, som hyllar 10 års internet:

Dagens "vill ha"Trots att jag inte litar på hårddiskar överlag ur ren kraschrisksynpunkt, så kan jag inte låta bli att dregla över den här lilla raringen; 1500 GB utrymme för dryga tusingen på wesellcd.com. Visst, det finns större, men prismässigt i förhållande till utrymme var detta jävligt lockande. Mums.

Dagens kontaktannons