onsdag 18 november 2009

Dagens Youtubegodis

Paul Nicklen plåtar för National Geographics och var på jakt efter att fota en sjöleopard, och träffade på denna sköna typ som tvångsmatade honom i filmen nedan...The horribly slow murder with the Extremely inefficient weapon:Internet Helpdesk (gammal, jag vet, men aldrig irrelevant. Känner igen mig skrämmande väl.)

2 kommentarer:

Lindsey sa...

Ang. klipp 1: Fatta vilken upplevelse och adrenalinkick. Väldigt gulligt samtidigt också och den stackars sjöleoparden verkade ju alldeles ensam. Visst är dom utrotningshotade också?

Ang. klipp 2: Haha, det där var ju också ett sätt att mörda någon på, med en sked. Undras bara när han ska fråga "do you want to spoon with me?". Tror nog också 112 skulle tro man vore helt jävla dum i huvudet om man ringde och sa att man blev attackerad av någon med en sked. Det är så klockrent när mördaren släpper kniven och börjar puckla på med skeden i pannan på offret. Det mest "effektiva" verkar ju vara sked, så förstår inte varför offret själv inte använder sked. Men, han ska iaf ha creds för sin ihärdighet.

Lindsey sa...

Haha, så otroligt träffande. Känner igen mig helt och hållet i många fall =). För det är ju precis sådär det är ;O).

Dagens kontaktannons