fredag 27 mars 2009

Festarens gudie till drogeffekter

Alkohol
Hur du tror att du är: Du är festens egen livskraft. Du är sexig, rolig och alla älskar dig.
Hur du egentligen är: Du ger festen aktiv dödshjälp. Ditt uppträdande blir värre och värre allteftersom du berättar sämre och sämre vitsar, förolämpar bartendern, spiller ut drinkar och stöter på din bästa kompis flickvän.
Möjligheter till sex: 90 procent. Din definition av en "riktig snygging" blir alltmer liberal efter varje drink. Om du är omgiven av andra vars krav också sänks kontinuerligt, så är chansen rätt stor.
Hur du mår på morgonen: Vem har jag förolämpat? Var är min bil? Varför låg jag med en från jobbet? Jag har aldrig mått så här illa förut. Detta var absolut sista gången.
Pinsamhetsfaktor: 11 av 10. Du är inte bara korkad utan också slafsig. Alla märker detta. Utom du.

Ecstasy
Hur du tror du är: Som den vackra, omtänksamma och underbara person som du verkligen är.
Hur du egentligen är: Som den där läskiga ungen i skolan som alltid ställde sig in hos läraren. De där äckliga, svettiga kramarna du nödvändigtvis måste dela ut till varenda kotte du möter är verkligen avskyvärda.
Möjligheter till sex: 30 procent. Sex är inte viktigt. Allt handlar om att få de rätta vibbarna.
Hur du mår på morgonen: Som om du borde ha försökt få sex istället.
Pinsamhetsfaktor: 6 av 10. Ecstasy får dig att säga snälla saker till personer som du egentligen inte tycker om. Detta kan bli mycket genant, speciellt om dessa personer tror på dig. Var försiktig med vem du ger ditt telefonnummer till. Risken finns att de faktiskt ringer till dig...

Marijuana
Hur du tror att du är: Du är inte helt säker, men det verkar som om folk skrattar åt dig.
Hur du egentligen är: Som om någon precis klappat till dig i skallen med en 800 kg tung dubbelfrys.
Möjligheter till sex: 60 procent. Om man spenderar så lång tid med att ligga på soffan, kan vad som helst hända.
Hur du mår på morgonen: Du är sugen på en bazooka-joint till. Och resten av den där pizzan. Och alla korvarna. Och all annan mat du kan hitta.
Pinsamhetsfaktor: 1 av 10. Du rör dig så otroligt långsamt att det nästan är omöjligt att göra något korkat.

Kokain
Hur du tror att du är: Du är smart, oemotståndlig och vill "göra lunch" med varenda människa.
Hur du egentligen är: Som en irriterande besserwisser som skulle sälja sin själ för en sträng koks till.
Möjligheter till sex: 80 procent. Det verkar vara ett knep som utvecklats av Jedi-riddare, men när du verkligen tror att du är så oemotståndlig, finns det alltid någon osäker dumskalle som faktiskt kan tänkas falla för det.
Hur du mår på morgonen: Som Apmannen.
Pinsamhetsfaktor: 0 av 10 så länge du har mer snö kvar. 9 av 10 när du inte har det.

LSD och magiska svampar
Hur du tror att du är: Du är inte på något speciellt sätt, men världen omkring dig har full show hela tiden.
Hur du egentligen är: I verkligheten är det du som har full show hela tiden. Resten av världen är på samma sätt som den alltid är.
Möjligheter till sex: 20 procent. Även om du faktiskt lyckas ta dig igenom processen att välja ut en partner, ta av dig dina kläder och välja en samlagsposition, så måste du sedan hantera det faktum att din partner just förvandlades till ett lurvigt djur, djävulen själv eller möjligen din mamma.
Hur du mår på morgonen: Antingen så klättrar du på väggarna och ber till Gud att han skall göra slut på lidandet, eller så förstår du slutligen vad Aldous Huxley pratar om i "Förnimmelsens dörrar - Himmel och Helvete"
Pinsamhetsfaktor: 10 av 10. Antingen satt du i soffan och skrattade åt tv:n hela kvällen, även om den var avstängd. Eller så klättrade du upp på taket på ett hus för en flygtur, hoppade ut och slog ihjäl dig.

Källa: Yttermera

0 kommentarer:

Dagens kontaktannons